2007. 05. 29.

JÉZUS ÉL ÉS VISSZATÉR!!!

Ne hagyd figyelmen kívül Isten tervét és időzítését!

Május 23.

 

 

kcm1.jpg (12813 bytes)
GLORIA
COPELAND

       Jön a vőlegény

        Éjfélkor pedig kiáltás lőn: Ímhol jön
        a vőlegény! Jöjjetek elébe!

– Máté 2: 6

 

 

Isten Szellemének egy kulcsfontosságú üzenete szól ma: készülj fel Jézus visszajövetelére! Régi üzenet ez, de mostanában igencsak időszerűvé vált, és nem hagyhatjuk figyelmen kívül. 

Vannak hívők, akik tévesen így vélekednek: „Ó, én nem hiszem, hogy tudnunk kellene az Úr visszajövetelének napját. Az a nap úgy fog eljönni ránk, mint a tolvaj éjjel!”

Nincs igazuk. Isten Igéje szerint nem szabadna, hogy a világosság gyermekeit meglepetés érje. Ébernek kell lennünk szellemben annyira, hogy bár nem ismerjük a napot vagy az órát, érzékeljük, hogy
eljött az ideje Jézus visszajövetelének.

Az 1Korinthus 2: 10 azt mondja, hogy Isten a Szelleme által megjelenti a terveit. Gyanítom, hogy akik Szellemben járnak, az Úr visszajövetelének napján érzékelik majd, hogy valami készül. 

Légy olyan, mint az öt eszes szűz a Máté 25-ben, akik készen álltak, amikor bejelentették a vőlegény érkezését. Maradj töltve a Szent Szellem olajával, és ne aludjon ki a lámpásod!

Ne találjon alva Jézus, amikor visszatér. Ébredj fel a Szent Szellemre. Kerülj Isten akaratába, és készülj fel az Úr visszajövetelére. Mert ahogy Jézus előre megmondta, éjfélkor kiáltás hangzik. Az Úr Szelleme Jézus visszajövetelét jelenti be.

Hallod a szellemedben? Hallod az Úr szavait? „Kelj fel, és gyere ki Hozzám. Légy Velem. Kövesd a világosságot most, és abban a döntő órában az Én terveim részese leszel."

Engedelmeskedj Neki gyorsan. Mert, ímhol, jön a vőlegény!


Igei olvasmány:  Máté 25: 1-13
Gloria Copeland tanítását követően az alábbiakban lélegzet elállító gondolatokat idézünk Jesse Duplantis evangélista: Mennyei találkozások című beszámolójából:


Jézus azt mondta:
Menj, mondd meg az enyéimnek, hogy JÖVÖK! Azt gondoltam: De hát ezt tudják. A gondolataim közben válaszolt: Nem, nem tudják! Menj és mondd meg nekik, hogy JÖVÖK! Azért hoztalak ide, hogy mondd el nekik, hogy JÖVÖK! Értesz engem? JÖVÖK! Menj és mondd meg nekik!
Mosolyogva rám nézett és azt mondta:
Rövidesen találkozunk; az a nap nem múlik el, örökké fog tartani és hamarabb jön el, mint gondolnád...

 

Itt olvashatod Jesse Duplantis beszámolóját
az Úrral való találkozásáról:

Mennyei találkozások
Jézus visszajön!

-bf-