2008. 02. 17/23. 

GYÓGYULÁS RÁKBÓL -
TERMÉSZETFELETTI MÓDON


Jozef a rák utolsó stádiumában volt, amikor megérintette Isten Igéje és ereje.
A Krisztusban kapott gyógyulásáról szóló megvallását
  a budapesti Konferencia Központban mondta el.

Ezen az oldalon wma formátumban hallgathatod meg,
és szöveges változatban is olvashatod, kinyomtathatod és terjesztheted.
Ha viszont látni is szeretnéd, akkor a www.ksze.org weblapon
a Tanítások menüpontban 2008. 02. 09-i dátumnál találsz rá,
a 30-dik percnél, illetve a 2008. 02. 10-i alkalom 15-ik percénél.

Tanácsoljuk,
hogy hívd fel mindazok figyelmét erre a csodálatos gyógyulásra,
akiknek megítélésed szerint szükségük lehet rá,
hogy Krisztus természetfeletti gyógyítása láttán
hit ébredjen a szívükben és meglássák Isten jóságát!

Kattints ide és itt meghallgathatod,
vagy letöltheted.

A Biblia tanítja, hogy Jézus Krisztusban
meggyógyulhatsz minden betegségből!

Fogadd el Őt életed Urának, Megváltójának és Gyógyítójának!

JOZEF GYÓGYULÁSA 1.
Részlet a Konferencia Központ 2008. 02. 09-i alkalmából.
 

Jozef [szlovák férfi] egy óriási történetet fog elmondani, egy bizonyságot… Az Igéről szól ez a bizonyság… 

Hallelúja! Üdvözletemet adom át nektek Istentől mindannyiótok felé ebben a teremben. Arcról nem ismerlek benneteket, illetve ismerlek arcról majdnem mindannyiótokat, az internetről. Dicsőség legyen Istennek, számomra ez egy teljes csoda, hogy én itt lehetek!   Angliában élek már 3 éve. Oda azért mentem, hogy meglátogassam egyik barátomat, s ott is maradtam. A tőlem lehető legjobbat megpróbáltam, hogy segítsek a családomon. Olyan keményen dolgoztam, mint soha előtte.
    Amikor az első fájdalmak jöttek, először azt gondoltam, hogy csak egy hátfájás, vagy valami idegbecsípődés. Olyan elfoglalt voltam a világ dolgaival, hogy egy fájdalomcsillapítót bekaptam, és nem is imádkoztam. S egyre rosszabb és rosszabb és rosszabb lett. El kellett menjek egy orvoshoz. Elkészítették a vérvizsgálat eredményeit és így tovább... Tavaly nyáron a lányom és a fiam is kijött hozzám, hogy egy kis pénzt adjak nekik. Megkaptam az eredményeket, és a diagnózis így szólt: prosztatarák. Utolsó fázis, utolsó stádium.
    A normál szintje ennek a prosztata enzimnek 3,5 az én koromban. És az én vizsgálati eredményem 17000 egységet mutatott ki. Ez egy igazi tragikus helyzet volt. Elveszettség, reménytelenség. A lányom és a fiam is ott volt velem. Nem volt rám orvosi tabletta, ami segített volna. A feleségem egy gyógyszerész, küldött nekem valamiféle morfiumkészítményt, hogy fájdalmaim csillapítsam, de még az sem segített. És ahogy a fiammal sétáltam a város központjában, alig tudtam menni. A fájdalom óriási volt az egész csontrendszeremben. S ez igen-igen szégyenletes volt. Első ilyen alkalom volt az életemben, az életemben először történt, hogy nem tudtam a fiammal együtt menni az utcán.
    S amikor megkaptam az eredményeket, azt sem tudtam, hogy mire gondoljak. Hogy miért mindez? És pont most?! Hogy mondjam el a feleségemnek és a gyermekeimnek? Mihez kezdjek? Leginkább azt restelltem, hogy az ördög azt mondta a fejemben, hogy nagyon hamarosan meg is fogsz halni. És ott vannak a gyerekeid, a feleséged, a barátaid, te pedig egy hívő vagy, aki bízik Istenben. Ímé, van-e Istened egyáltalán többé? Hol van a te Istened?
    Gondolkoztam és eszembe jutott a biopszis is. Mert ez a prosztataenzim eredmény, és a csontvizsgálat eredmény is, – tehát két mutató szám is – arra utalt, hogy az utolsó stádiumban vagyok, és semmi az érdekemben nem tehető. Egy biopszis vizsgálatra akartak küldeni, hogy mintát vegyenek tőlem. Nem tudtam, mit gondoljak ezzel kapcsolatban, mitévő legyek, elkezdtem imádkozni, imádkozni és imádkozni. És felfedeztem, hogy az igazsággal kell szembesüljek. Mert az nem segít az embernek, ha azt színleli csak, hogy nincs is semmi. Úgyhogy elmentem erre a biopszis vizsgálatra. Ennek az eredménye még tragikusabb volt.
    Kimutatás szerint a sejtjeim 90-95 százalékában nagyon agresszív módon megtalálható volt a rákos sejt. A prosztata teljesen le volt pusztítva. És a csontrendszerem teljes egészére egy metasztázist állapítottak meg. A legkisebb csontomat is külön képes voltam érzékelni. Olyan volt, mint egy kis kukac, amelyik a csontjaimban járkál föl-alá. Mint amikor a szú megy a fabútorokban és eszi, úgy ette ez az én csontjaimat. A fájdalom így járkált végig a testemen, a koponyámon, az egész testemen keresztül, az ujjaimban. Elkezdtem segítséget keresni mindenfelé. Az internetre mentem fel. A gyökerek, a diéták, a gyümölcslevek, a mit tudom én milyen kúrák...
    Jimnek a tolmácsa voltam én [Szlovákiában] 1990-91 környékén. A legelső alkalommal láttam egy kis cigánylányt, akinek a vak szeme nyílt meg. És aztán Jim elment, hogy segítsen másoknak is, hogy imádkozzon, és én ottmaradtam a cigánylánnyal, gondoltam magamban, utánajárok, hogy ez igaz, vagy nem, vagy csak rászedték. De azt tapasztaltam, hogy a cigánylánynak tökéletes lett a szeme világa. Fogtam egy zsebkendőt és megmutattam a kislánynak, s megkérdeztem, hogy mi ez? Ő teljesen ráirányította arra a fókuszát, s azt mondta, hogy egy papír. Honnan tudta, hogy papírból van ez a zsebkendő?
    Hazamentem, ott volt az anyósom, anyám is, mert vártunk a fiamra. Azt mondtam az anyósomnak: úgy éreztem ma, mintha Jézussal lettem volna. Jézus volt ott ezen az alkalmon. Jézus megnyitotta egy cigánylánynak a szemét. A fiamnak szörnyű problémái voltak, miután megszületett. A harmadik alkalom után megragadtam Jimet és azt mondtam: el kell jönnöd velem az otthonomba! Lehet, azt is gondolta rólam, hogy bolond vagyok. De eljött, elment egyenesen a fiamhoz. S mondta nekem, hogy ez a legmagasabb fajta [démon] volt. Aztán elkezdett imádkozni, és áldani kezdte. S éreztem a szívemben, hogy az én fiam tökéletesen meggyógyult. Tökéletesen meggyógyult!
    Az orvos elvégezte az összes vizsgálatot a születése után, – ez szombat este volt ez a gyógyulás –, és a következő kedden voltak az újabb vizsgálatok. Egy igen-igen reménytelen, elkeseredett helyzet volt, mert még arra is készen álltak, hogy megnyitják a koponyáját, és ott valami reflex-vizsgálatot elvégeznek. Az én orvos barátom elmondta akkor már nekem a helyzetet erről, s azt gondoltam magamban, annyira elkeseredett voltam, hogy azt imádkoztam: Uram, Istenem nyeljen el engem a föld most élve itt! És gondoltam magamban, én egy hívő vagyok.   17 éves most a fiam és üdvözletét küldi neked, és Jézusnak a köszönetét.
    Tehát én ebben a szituációban voltam, a fiam 17 évesen kint van velem Londonban, és a lányom, és én azon tépelődöm, hogy én miért kerültem ebbe a helyzetbe. Elmentem a biopszis vizsgálat eredményét elhozni, azt mondta nekem a nővér, hogy ez az utolsó fázisa a betegségnek, mert 90-95%-ban teljesen agresszív módon van a rák elterjedve. Minden csontodban, az egész csontrendszerben el van terjedve, nem tudjuk megoperálni, a sugárzás sem segít, mert annyira szét van terjedve az egész csontrendszerben. A sugárzás sem segít!
    Ott voltak az eredmények, és a szívemben mélyen, amilyen elkeseredett csak voltam, volt ott egy apró hangocska. Hogy ne légy annyira elkeseredve, ne add fel, hanem örvendezz! Az orvosi bizonylatok állították, hogy ez mennyire gyógyíthatatlan, hogy ez egy halálos betegség. Én ebben megdicsőítem magam! – mondta Isten a szívemben. Én megdicsőítem magam benned, ebben a helyzetben! És ezt senki nem tudta tagadni, mert ott voltak a bizonyítékok. Az orvosi bizonyítékok.  Elkezdtem mosolyogni. És jött az öröm a szívembe, a nővér pedig rám bámult, és biztos vagyok benne, hogy azt gondolta felőlem, hogy ez teljesen megbolondult.
    Megkérdezte tőlem: érted-e, hogy mit mondok neked? Ez egy menthetetlen helyzet, nem tudunk segíteni rajtad. Igen, igen, azt mondtam, teljesen értem, amit mond. De van itt valami az én szívemben! Akkor találtam rá az interneten Jim tanításaira és prédikációira a gyógyulásról. Évekkel előtte több ezerszer hallottam ezeket. Más az, amikor az ember hallja, hogy valaki másnak mondják, és más, amikor az ember érzi, hogy az neki szól. Semmi nem tudott boldoggá tenni abban az időben. Nem érdekeltek a komédiák, nem érdekeltek a hírek sora, a politika, és semmi. Mert a halállal kellett szembenéznem. És nem értettem, hogy hol van az Istenem, és hogy mi történik.
    Az interneten nagyon sok szemét is folyik. De láttam ezeket az alkalmakat, melyek Isten jelenlétével vannak tele. Talán nem is fedezitek fel, hogy amikor az a kamera az arcotokra rááll, micsoda ereje árad ki, nézvén ezeket az istentiszteleteket, nézvén ezeket a tanításokat az interneten. Néhányat állandóan és állandóan néztem, este lefeküdtem az ágyamban, akkor is ment, a munkahelyemre mentem, akkor is ment, és áradt a képernyőről az erő. Öröm jött belőle, és olyan élő víz jött belőle, mint amikor az ember 100 éve nem ivott, és szomjúhozik, és friss vizet kap. Néhány napig éjjel-nappal hallgattam ezeket, egyszer nagy hirtelen, egy óriási erő ment rajtam keresztül. És tudtam, hogy abban a pillanatban teljességgel meggyógyultam! Teljességgel!
    De ez hogy is történt? Egy összejövetelen azt mondta Jim, a neten hallottam, hogy gyógyító kenet van a csontokban, de nem volt válasz a hallgatóságból. Valaki jött előre, egy apáca talán, aki mondta, hogy megcsípett egy kullancs, hogy ebből szeretne meggyógyulni, ez volt a válasz rá. De Jim csak hajtogatta, hogy nagyon erős kenet van a csontokban. És én éreztem, hogy ez az én csontjaimnak a gyógyító kenete! És jött az erő rajtam keresztül.
    Testvéreim, akármennyire elkeseredett és reménytelen jelentést kaptok, ne adjátok fel! A te fájdalmaidat, vétkeidet, betegségeidet, bűneidet Jézus maga vitte fel [a keresztre]. És meghalt ezekkel, és feltámadt a halálból, és az Ő sebei által gyógyulást nyertünk! Dicsőség legyen Jézusnak! Nincs vége a történetnek még itt, mert egy néhány napra rá el kellett mennem egy vérvizsgálatra. Gondoltam magamban, hogy még ha azt a jelentést is adják, hogy ecet kering az ereimben, – annyira rossz az eredmény – de akkor is biztos voltam benne, hogy én tökéletesen meggyógyultam. Elmentem a vizsgálatokra. 17000 egységről (s mondtam nektek, hogy a normál egység 3,5), az enyém pedig 2,54 lett!
    Két héttel ezelőtt Debrecenben jártam, óriási összejövetel volt ott. Londonból repültem haza. Az Úr mutatott nekem egy arany, könnyű utat fölfelé, gyönyörű volt, s azt mondta nekem: ne tervezzél te semmit, és ne aggodalmaskodj semmi felől, eléd adtam ezt az utat, s te egyszerűen csak haladj rajta, s menj előre! Teljes változás volt! Éreztem az Úr hívását ebben, és ezért otthagyván mindent Londonban, a munkámat, eljöttem közétek. Ne add fel tehát soha, akármilyen tünetekkel kell küzdened! El kell parancsolni őket, hogy menjenek el! Lehet, hogy meg kell ismételned, négyszer-ötször, hogy távozz el fájdalom, tűnj el a csontjaimból, én Jézus nevében meggyógyultam. Az orvosok azt is mondták nekem, hogy a csontjaim, a betegségből kifolyólag nagyon törékenyek lesznek. Három éjszakával ezelőtt volt egy álmom, hogy annyira, mint az üveg, olyan törékenyek a csontjaim. Rázd meg, rázd meg a csontjaidat! – mondta az Úr, s aztán felálltam, és megráztam a csontjaimat. És szinte hallottam, hogy az üveg elmegy a csontjaimból, ez az üveghatás. Tehát nemcsak hogy meggyógyultam teljesen, – mondom nektek drága testvéreim – itt veletek gyógyult vagyok, boldog vagyok, és tele van örömmel a szívem és kegyelemmel. Nem tudom kifejezni ezt az örömöt! Köszönöm a ti figyelmeteket és az Úr vegyen dicsőséget örökkön örökké mindenben! 

Kérném szépen, Csilla gyere előre. Mint orvos, a tudomány mit mond erről, mi az esély arra, hogy valaki ebből a betegségből meggyógyuljon? Pár szóval segíts nekünk, hogy lássuk a természetfelettit…. Tehát a betegség, amiről szó van, az milyen fajtája a ráknak és milyen százalékban gyógyulnak meg ebből, erre vagyunk kíváncsiak.
    Kedves Testvéreim! Ez, amiről a kedves testvérünk beszélt, ez egy csontmetasztázisos állapot, gyakorlatilag végstádium, tehát ma a fizikai síkon erre orvosi gyógyszer és gyógyulás sajnos nincs ebből. Úgyhogy, amit hallottunk, ez az Úrnak a csodálatos kegyelme, szeretete és hatalma. Dicsőség az Úr Jézus Krisztusnak! Gyakorlatilag 2-3 éven belül ez biztos, hogy az ember végét jelenti. Úgyhogy ez egy csodálatos csoda, amit hallottunk. Köszönjük az Úrnak!


JOZEF GYÓGYULÁSA 2.
Részlet a Konferencia Központ 2008. 02. 10-i alkalmából.
 

Nem tudom, hogy is kezdjem? Az édes Úr Jézus Krisztusunk dicséretével kezdem. Ő itt van az Ő Szelleme által, és mindaz, amire szükségünk van. Annyira boldog vagyok! Tele vagyok örömmel! Tele vagyok erővel!

Látom rajtatok, néhányotokon, hogy ti pedig inkább depressziósak vagytok. De nincs okotok arra, hogy így maradjatok. Figyeljetek ide, nyissátok meg a szíveteket, higgyétek azt, hogy van orvosság a számotokra, van segítség, és engedjétek be a szívetekbe. Itt most, mert nincs másik alkalom és másik idő!

Amikor Pozsonyból Londonba utaztam kb. két hete, az Úr mutatott nekem egy gyönyörű utat felfelé, amely fényes volt, telis-teli arannyal és azt mondta nekem: – Semmi felől ne aggodalmaskodjál, ne törődjél semmivel! Ne készítsél semmilyen tervet magadnak!

Néhányan kérdezitek, hogy mik a terveim, mit teszek holnap, mihez kezdek holnapután, de abszolút semmiről nem gondolkodom előre. Minden, amit Jézus megenged nekem, és amit megenged neked, és amit Pál is akkor leírt, azt mind érezheted most, mert mindent megtett azért az Úr, hogy neked segítsen, és ez igaz.

Júliust írtunk, tavaly júliust, egy éve küszködtem már súlyos hátfájással. Nem volt segítség számomra, még a legerősebb fájdalomcsillapítás sem, a morfium sem segített. Elmentem az orvoshoz, úgy gondoltam, hogy csak valami hátfájás. Az még könnyű volt az elején, a vérvizsgálat, de az eredmény az szörnyű volt.

A prosztata rák legutolsó stádiumát állapították meg nálam, amely teljesen kiterjedt az egész csontrendszeremre. Ha azon gondolkodsz, hogy mit is jelent, amikor az embernek minden csontja szinte beszél hozzá, hát úgy terjedt szét a rák a csontjaimban, mint a szú a fában. Nagyon szerencsés vagy akkor, ha nem érzed a csontjaidat. Én szó szerint éreztem a csontjaimat úgy, hogy meg tudtam volna számolni a csontjaimat, a legkisebbet is, mert olyan szörnyű fájdalom volt benne.

A fiam kint volt velem tavaly nyáron Londonban, egy kis nyári pénzkereseti lehetőség, egy kis munka volt, és ahogy együtt mentünk, alig tudtam lépni, olyan fájdalmaim voltak. Annyira szégyelltem magam, könnyekkel tele a szememben. Semmi életkedvem nem volt, teljesen kedvetlen voltam és hangulat nélküli.

Hogyan mondom ezt meg a gyermekeimnek, hogyan mondom meg a feleségemnek? A legnagyobb aggodalmam az volt, hogy mekkora szégyen lenne az, – mert az én drága feleségemnek és a gyermekeimnek mindig azt mondtam, hogy bízzanak Istenben és a drága Jézusba helyezzék a bizodalmukat, – hogy most pedig meg fogok halni a teljes szégyenben, nincs semmi segítség. Azon gondolkodtam, hogy esetleg öngyilkosságot követek el, – így egyszerűen eltűnhetnék a családom elől, és senki nem tudná, mi történt velem, – hogy leugranék az egyik magaslatról. Az elmémben egy ilyen harc dúlt.

Az orvosok a biopszissal próbálkoztak, javasolták. Sokat imádkoztam. Tudtam a gyógyulást, minden Igét ismertem a szívemben a gyógyulásról. De egészen más akkor bátorítani valakit, hogy higgyen, amikor más van bajban, amikor te egészséges vagy, és megint egészen más az, amikor te saját magad kell, hogy keresztül menj rajta. A halál árnyékának völgyén keresztül menni.

Végül is beleegyeztem, hogy elmegyek erre a biopszis kezelésre, mert azt fel kellett fedeznem magamban, hogy saját magamat nem csaphatom be, nem hazudhatok. Az igazsággal kellett szembesülnöm, hogy mi a valóság. 90-95 %-ban agresszív módon szétterjedt a rák a testemben, nem volt semmilyen út a segítségre, mert sem a sugárkezelés, sem semmilyen más műtét nem segíthetett volna, mert teljesen szétterjedt a rák a testemben.

A nővérnek sem volt könnyű dolga, hogy ezt közölje velem. Olyan volt, mint amikor egy halálos ítéletet mondanak ki valaki felett, amikor a bíróságon meghallod a halálos ítéletet, amikor kihirdetik feletted. Képzelt el! Ott vársz egyedül magadban a halálra, megmondták, hogy nincs esélyem arra, hogy a karácsonyt megéljem. Még azon sem tudtam gondolkodni, hogy hazamegyek és a drága feleségemmel találkozzam. Senki nem volt, aki imádkozna értem. Nem volt senki, akivel mindezt megosszam.

És miközben a nővér mondta nekem a jelentést, egy egészen aprócska hangocskát hallottam a szívemben: – Ne félj! Vigasztalódjál! Nagyon jó, hogy ez a jelentés ilyen rossz, sőt nagyon jó, hogy a legrosszabb jelentést kaptad!

Nem értettem, mi ez? Jézusnak volt az édes hangja: – Hogy vigasztalódj, és az elmédben is vidulj fel! Senki nem lesz képes arra, hogy tagadja, hogy a halálodon voltál, mert én meggyógyítalak!

Elkezdtem mosolyogni, mint egy teljesen idióta. A nővér látta ezt és megkérdezte: – Jozef, érted, hogy mit mondtam neked?

– Teljesen tisztában vagyok vele! – és megismételtem a mondottakat. Biztos volt abban, hogy én megbolondultam. Leültem, nehogy elvigyen a pszichiátriára.

Elkezdtem a neten keresni valami segítséget. Mindössze ennyit találtam: mindenféle céklalevek, gyökerek, diéták. Ilyesmik voltak, hogy az ember inkább böjtöljön és ne egyen. És ha diétában kitartasz 40 napon keresztül, – ha nem halsz meg a rákbetegségben közben –, akkor meghalsz attól a diétától. Próbálj magadon segíteni…

 Akkor rátaláltam a netten ezekre az alkalmakra és tanításokra. Egybe belehallgattam és azt újra és újra lejátszottam. Három-négy héten keresztül éjjel-nappal újra és újra és újra játszottam és hallgattam. Éjjel és nappal. Elmentem a munkába, a munkahelyemen is hallgattam, mert magammal vittem ezeket a tanításokat, és hallgattam. És éjjel-nappal hallgattam és olyan érzésem volt, mintha az élet jönne belém, Isten ereje töltene fel!

Talán fel sem fedezted, hogy milyen áldott vagy, hogy hallhatod az Igét! Úgyhogy dicsérheted az Urat ezért. Az Úr jelenléte itt van. Én nem értettem meg igazán, de a képernyőről lejött Istennek ez a tüze, ez az ereje, ahogy az arcokat láttam az alkalom során. Egyszerűen nem tudtam leállítani. Ha valahová mennem kellett, akkor a pillanatleállítóval leállítottam nehogy lemaradjak egy mondatról is.

Semmi másban nem leltem örömömet, sem a híreket nem hallgattam, sem komédiákat nem néztem, semmi másban nem tudtam örülni. A fejemben közben egy harc folyt. De amikor ismét néztem az interneten, volt egy másik friss tanítás. Jim azt mondta éppen, hogy van egy óriási kenet a csontokra, de nem volt válasz a hallgatóságból. Az alkalom után két volt apáca jött és mondta, hogy valami kullancscsípés érte őket és ebből szeretnének gyógyulni. Akkor felfedeztem, hogy ez a gyógyító kenet nekem szólt. Ez nekem szólt! És az erő átment rajtam keresztül, és én meggyógyultam! Hallelúját is kiáltottam, rövid időn belül!

Ezután elmentem egy vérvizsgálatra, 100 %-ig biztos voltam benne, hogy meggyógyultam! Néhány tünetem még megvolt, a csontban itt-ott kisebb fájdalmak. És így tettem. Tehát miközben napközben járkáltam és érzékeltem ezeket a fájdalmakat – volt, hogy négyszer-ötször is – a testem különböző részein, megparancsoltam a fájdalomnak, hogy menjen el a Jézus nevében! És működik, próbáld ki te magad! Jézus nevében működik!  Próbáld ki te magad!

 Úgyhogy elmentem a vérvizsgálatra, és azt mondtam magamban, – hogy ha az eredmények még a legrosszabbak is lennének, ha kimutatnák, hogy ecet kering az ereimben, – akkor is tudom, hogy tökéletesen meggyógyultam, mert tudtam, hogy találtam valami jobbat, mint a céklalé. Volt valami jobb ennél, egy jobb „ital” a számomra: – Jézus vére!

A vizsgálati eredményeim először 17 ezer egységet mutattak ki, és a normál egészséges szint az 3,5. Amikor ezt kimutatták, az orvos csodálkozott, hogy-hogy én még élek ezzel? A gyógyulásomat követően 2,54-re ment le ez a mutatószám. Tehát a normális színt alá esett le.

Ezért bátorítani akarlak téged, hogy fel ne add! Bátorítani akarlak, és egy gyakorlati tanácsot akarok adni, hogy a hit jobban előjön akkor, ha hallod az Igét, mint ha olvasnád a könyvben! Ha van egy egészségügyi problémád, – főleg most, hogy az internet rendelkezésünkre áll –, hallgasd ezeket a tanításokat a gyógyulásról, és az az erő kiárad belőle, miközben hallgatod. Ott van ez az erő még akkor is, ha az elején nem hiszel benne, és az sem baj, ha az elején nem érted az egészet. És még az is úgy tűnhet, hogy teljesen értelmetlen, amikor először hallod.

Az is mindegy, hogy az orvos mit mond a betegségedre, milyen jelentést ad, mi a neve. Az orvosok azt mondták nekem, – és ezek a legutóbbi tapasztalataim –, hogy nem leszek képes a gyógyulásom ellenére sem állni, sem ugrálni vagy járni, lépni, mert a csontjaim nagyon törékennyé váltak. Mert a rákbetegségnek egy olyan utolsó stádiumába kerültem, hogy ez felemésztette a csontjaimat, mint ahogy a szú eszi a fát. – Tehát a csontjaid olyan törékennyé, porózussá váltak, és olyan hirtelen eltörhetnek, mint a porcelán – mondták.

Néhány napja az Úr azt mondta nekem éjjel: – A lábszárcsontjaidban olyasvalami van, mint az üveg, rázd le magadról! Fölébredtem, elkezdtem rázni a lábaimat! És hallottam az üvegnek ezt a zaját, ahogy leesik a testemről. A törött üvegnek a zaját. Nem értettem mi folyik, de utána a csontjaim megerősödtek! Az Úr hatalmas dolgokat végez!

Ezt a bizonyságomat először Debrecenben mondtam el, és tegnap azután itt újra, és most ma itt. És miközben mondom, teljessé tesz engem ez, nemcsak a testemben, nemcsak a csontjaimban, nemcsak a prosztatámban, hanem a lelkemben, az elmémben is. Az Úr megtisztít engem, óriási örömet ad nekem ebben. Dicsőség legyen Neki ezért örökkön-örökké!

És a végső tanácsom a számodra az, hogy a felnövekedett keresztények is olyanok legyenek, mint egy gyermek. Ha van valami, ami most jó vagy kedves, bármikor, ahogy idősödsz, mondd el a Jézusodnak: – Olyan jó Jézusom, hogy ilyen jól érzem magam, köszönöm Jézusom! Ha van valami aggodalmad, vagy problémád, oszd meg a Jézusoddal és mondd el néki: – Édes Jézusom, nem érzem túl jól magam ma reggel, segíts nekem! – és Ő segít. Ez ilyen egyszerű!

És Isten áldja meg mindazt, amit tesztek. Az imádságaitokat, a dicséreteiket, az adományaitokat áldja meg Isten! Mert az nagyon sokat segít, hogy az interneten lehetővé teszitek, hogy a tanításokat mindenki hallgathassa a világon. Lehet, hogy fel sem fedezitek ezt. Ezeken a kamerákon keresztül a világon mindenütt nézik és látják az arcotokat. Ezrével néztem meg az istentiszteleteiteket, és egyenként ismerem az arcotokat. És látszik, hogy Jézussal vagytok, mert ez az öröm az arcotokon, ez a boldogság, ez a békesség leragyog rólatok. Tapsoljuk meg a Jézust!Hiszed, hogy Jézus feltámadt a halálból? Megkérted már Őt, hogy legyen az életed Ura?
Ha még nem hívtad be a szívedbe, akkor itt az ideje, hogy hangosan imádkozz: 

Hiszem, hogy Jézus Istennek Fia, aki meghalt az én bűneimért és feltámadt a halálból az én megigazulásomért.
Kérlek Jézus, legyél az én Uram! Jézus, elfogadlak Uramnak, Megváltómnak, Gyógyítómnak!
Az Ő szent vére megtisztított minden bűntől! Meg vagyok váltva! Újjászülettem Krisztusban!
Köszönöm Úr Jézus az örök életet! Ámen.
 


BÉKEVÁR FŐOLDAL