2014.06.06.  

 

SOK HANG VAN KINT A VILÁGBAN

Jim Sanders élőben elhangzott tanításának nyers szövege
2014. június 01.

 

Áldott legyen az Úr Jézus Krisztus szent neve. Felemeljük a szent kezeinket. Imádjuk Őt, magasztaljuk Őt. Köszönjük, Úr Jézus. Drága mennyei Atyánk, köszönjük neked az Úr Jézus Krisztust és a szent kenetet, amelyet ma kiárasztasz ránk, a gyógyító kenetet, a drága Szent Szellem ajándékait. A gyógyulás a süket fülekben lesz a mai napon. A belekben is lesz gyógyulás, reumás fájdalmakra lesz gyógyulás, valamint a végtagokra. Köszönjük Atyám. Megköszönjük, és minden dicsőséget Néked adunk, hogy a tieid lehetünk. Köszönjük, mennyei Atyám, mindenekfelett. Ámen.

A zsebkendők felett imádkozik a gyülekezet. Köszönjük a gyönyörű imádatokat, a dicséreteket. Ezt követően pedig a dunaszentgyörgyi gyülekezet és pásztoruk köszöntésére kerül sor, akik ma ellátogattak a központi istentiszteleti alkalomra.

Köszönjük az életüket, a szolgálatukat, a hűséges szíveiket. Növekedjetek, sokasodjatok, gyarapodjatok az Úrban, gyümölcsöket teremjetek. Köszönjük ezt, és hogy vagytok nekünk, és az Úrnak. A környékbeli gyülekezetekre is áldást parancsolunk. Vigyétek haza az áldást! Köszönjük.

Egy fontos változásról szólunk: június 21-én, szombaton a szegedi alkalom változatlanul 9 órakor kezdődik, de a délutáni röszkei alkalom hamarabb lesz. 15 óra helyett 13 órakor fogjuk kezdeni. Nagyon sok az idő a két összejövetel között, és ez nem a legszerencsésebb nekünk, akik távolról érkezünk. Egy nehéz kenet van ilyenkor rajtunk, aminek örülünk, de könnyebb, ha kevesebb az idő a két alkalom között. Nekünk így könnyebb.

Nem akarok most senkit megbántani, de megemlítem, hogy amikor Danny Pollock testvérünk jön majd szolgálatra, akkor valószínűleg az alkalom elején egy bizonyos dologgal kapcsolatban lesz a szolgálók kiszólítása. Tehát igazán örülök, hogy így történt.

De tegnap, amikor megkértem a pásztorokat, hogy jöjjenek előre segíteni, akkor nagyon sokan jöttek előre, de nem mind volt pásztor, és nem volt igazán elképzelésük arról, hogy hogyan működnek a gyógyító sorok.

Huszonnégy bizonyságot sikerült felvennünk kamerára. Nagyon gyönyörű bizonyságok voltak, és ezen kívül is történtek gyógyulások. Ezentúl úgy fogjuk majd megkönnyíteni ezt a munkát, hogy kitűzőket fogunk készíteni a segítőinknek. Lesznek evangélista kitűzőink – megkülönböztetjük őket –, és ők közbeléphetnek bármelyik beszélgetésnél és segíthetnek.

Ezen kívül vannak még segítőink, akiket rendszeresen vidéken is bevonunk a munkába és a betegek tornáztatásába is. Gyakorlottak ők is az üdvösségre vezetésben. Nekik is lesznek kitűzőik. Tehát ezzel a csapattal fogunk menni és ők fognak segíteni nekünk.

Nagyon szeretem a pásztoraimat mindenfelé az országban, de vannak, akikkel nagyon ritkán találkozunk, és nem forognak úgy a gyógyító kenetben.  Nagy a különbség, ha valaki be van avatva a kenetbe. Amikor jönnek a szükségben lévők a gyógyulásokért – például, ha a tudás szava működik, és egy bizonyos területen keressük a gyógyulni vágyókat –, akkor fontos, hogy gyakorlott segítő legyen ott.

Amikor jön majd a vendégünk, az első két-három sort fent fogjuk tartani elsősorban a segítőknek. És ha vidékről buszokkal érkeznek a gyülekezetek, akkor nekik mindenképpen hátrább kell ülniük. Egyébként azért visszük el őt ennyi helyre vidékre, hogy minél kevesebben induljanak el a vidékiek buszokkal ezen a két vasárnapon.  Itt nem férünk el mindannyian.

Tehát lesz pásztorkonferencia és Romániába is elmegyünk. Nagyon sok területen lehet majd Danny Pollockkal találkozni. Kecskeméttől kezdve – az újság is sorolja, az új Örömhíradóban benne van –, Nagyváradra is átmegyünk vele, a romániai részt is meglátogatjuk, Orosházára lemegyünk, Szegedre, Győrbe, Kecelre, Debrecenbe, Dunaszerdahelyre, Párkányba, Kaposvárra, Erdőtelekre és Pétervásárára is.

Tehát arra szeretnélek benneteket kérni, hogy a közelbe gyertek el, és ott vegyetek részt a munkában. Vannak, akik tervezik, hogy elmennek ebben az időben nyári szabadságra.  Ő a szolgálatában a pásztorok felé szokott szolgálni. Nem feltétlenül a pásztorkonferencián történik majd ez.

Negyven évvel ezelőtt kezdte a szolgálatát anglikán papként. Tűz van a szolgálatában, meg fogjátok látni. Apostoli szolgálatok. Nagyon hangosan, kiabálva is tud prédikálni, ami nekünk lehet, hogy szokatlan lesz elsőre.

Elveszettek sokasága lehet jelen egy alkalmon, és az ő figyelmüket fel kell hívni arra, hogy mi történik ott. Lehet, hogy fel kell emelni a hangunkat ahhoz hasonlóan, mint mikor az ember haragra gerjed, és úgy mond valamit. Tehát sokan vannak már a gyülekezet tagjai, akik hittel jönnek egy ilyen összejövetelre. Ez nagyon sokat segít.

Miután imádkoztunk a betegekért, nagyon sokszor tudom a szívemben, hogy ki az, akit oda szeretnék hívni az illetőhöz, hogy foglalkozzon vele. Ma például a süket fülekre lesz gyógyító kenet, és megvannak azok az evangélistáink, akikkel szeretek ilyenkor dolgozni. Szklerózis multiplexre is megvannak a jelöltjeim, akiknél ezek az ajándékok előfordulnak. Tudom, hogy ajándékozottak ezeken a területeken, mert rég dolgozom velük. Ma is így lesz.

Nem mindig szolgáltunk így, de ma így lesz. Szeretnénk használni az ajándékainkat, amit az Úr adott nekünk, ezért kitűzőkkel fogjuk megkülönböztetni őket. És addig nem is folytatjuk a gyógyító sorokat, nem teszem a kezem senkire, amíg a gyógyultakat ki nem választjuk. Néha úgy tűnik, hogy nincs teljesen jól megszervezve, de igazából tudjuk, hogy mit akarunk, és abban akarunk haladni. Mondja mindenki, hogy ámen.

Tehát az apostoli kenetben szolgálva, visszakerültünk egy nagyon erős kenetbe, és már tegnap az alkalom előtt is tudtuk, hogy hol lesznek a nagy csodák: a gerincben voltak. És ha olyan pásztor kezébe kerül a jelölt, akit tíz éve nem láttam, ez nem a legjobb kiosztás.

Tehát a hitünk növekszik, és az együttes kenetben növekedés van, és használni akarjuk. Az Úr úgy ad nekünk többet, ahogy meg tud bennünk bízni, amint ránk tudja azt bízni. Nem akarok senkit megbántani ezzel, amit most mondtam, de a begyakorolt evangélistáinkkal akarunk dolgozni, és az elkapó embereinkkel, akiket az elején kijelölünk. Van úgy – és ennek is örülök –, hogy több elkapó emberünk jön össze, mint ahányan a sorban állnak.

Mivel Danny Pollockkal még nem szolgáltam együtt, nem tudom, hogy hogyan lesz például az elején, amikor kiszólítja a sorokat? De ha nyolcan jelentkeznek, akkor nem kell több segítő. Később azután mindenkit be kell vonni a munkába. Az elkapás egy művészet, hogy hogyan kell valakit elkapni.

Az elkapó emberek nagyon sok mindennel találkoztak már az évek során. Az ő munkájuk nagyon áldott és nagyon fontos munka. Köszönjük az ő szolgálatkészségüket. És ha valaki gyakorlott ebben, akkor feltétlen jöjjön és végezze ezt a munkát akkor is, amikor vendégünk van. A kenet így sokkal hamarabb impartálódik belétek, mintha hátul ülnétek. Közelebb lesztek a kenethez. Tehát azokat az elkapó embereket szeretjük beállítani munkába, akik gyakorlottak.

Nagyon erős kenet érkezett most a gerinc és a keresztcsont területére. A tegnapi alkalmon voltak szlovák nyelvűek is. Amikor pedig a csehekhez kellett menjek szolgálni, akkor az megint egy másik szóhasználat volt. Bécsben a német nyelvet kellett gyakorolni, azután Románia, Magyarország, tehát találkoztam egy-két nyelvvel.

Jakab levelében lesz a kezdő Igénk. Ma egy kicsit időzni fogunk a Jakab 4,7 körül.

Jakab 4,7.

7. Vessétek hát alá magatokat az Istennek; álljatok ellen az ördögnek, és elfut (elmenekül) előletek.

Vagyis álljatok ellen az ördögnek, és bizony elfut előletek. A rák ellen, mint betegség ellen háborút kell indítanunk. Az Egyesült Államokban milliók halnak meg a statisztika szerint évente.  A következő tíz évre ennek a hétszeresét prognosztizálják, hogy annyival többen fognak meghalni.

Az egyik nagyon szeretett, kedves osztálytársam a múlt héten halt meg. Úgy jött hozzám az e-mail, hogy gyógyíthatatlan rákbetegség végzett vele. Én mondom neked, hogy az orvos, aki ezt állította, az hazudott. A halott orvos nem hazudik – van egy ilyen könyv –, és valóban a halott orvos képtelen hazudni. Ha ennyire ostoba, hogy ezt nem érti meg, akkor ne legyen orvos.

Először is nem hallottak gyógyulásról. Azután az ásványok hiánya okozhat a szervezetben ilyen tüneteket, és persze az ördög is ott van. Mivel biokémiát és hozzá kapcsolódó tantárgyakat, például fiziológiát is tanultam az egyetemen, egész egyszerűen fogom elmagyarázni nektek a rákbetegség alapját.

Kapcsolódik ez a bukott angyalokhoz is, amivel az Úrnak kellett szembesülnie, és háborúznia már Ádám előtt is, Ádám után is, és az özönvíz után is. A génekbe való beavatkozás, kromoszóma szintű zavarok előidézése a testben.

Tehát a rákbetegség egyszerűen fogalmazva: az ördög próbál egy másik házat építeni a testben, aminek nincs ott a helye eredetileg. És az a ház elpusztítja az eredeti test sejtjeit.

Ugye hallottunk a DNS-ről? A mi rendszerünk, a testünk így van felépítve. Négy proteinből álló rendszer. Ma már ezeket a sejteket is elő tudják állítani, de életet nem képesek belelehelni. A sejteket képesek beültetni az emberekbe. Sertéskísérletek is vannak, sertés állományokba ültetik be ezeket a sejteket.

Tehát ez génszintű beavatkozás Isten teremtményébe, ami már megtörtént régebben is. Tudom pontosan, hogy miről beszélek. Ha az embernek van egy telefonja és felhív valakit, akkor ugyanúgy ezek a sejtek – mint ahogy mi a telefonon kommunikálunk –, egymással kommunikációba lépnek. Ezt a rendszert hívják RNS-nek, és ezt a rendszert zavarja meg, bolygatja fel. Tehát a téves jeleket továbbítják a sejtekhez, hogy szaporodjanak, sokasodjanak.

Alapvetően ez az üzenet, hogy újratermelje önmagát. Amikor egy asszony meg­termékenyül, esetenként egy hónapban kétszer is lehet ilyen. És amikor ilyen impulzusokat kap a szervezet, akkor ez által elpusztítja magát. Tehát ilyen egyszerűen tudnám elmondani a betegség folyamatát.

Az egyik apostol úgy imádkozik, hogy az ördög által épített házat elátkozza a testekben. Azok, akik rákbetegségből gyógyulnak meg, megfigyelték, hogyha a nyomelem hiányokat pótolják a szervezetben, akkor a sejtek visszaállnak az eredeti rend szerinti sokasodásra, újrateremtésre.

Mind az élelmünk, mind pedig a termőföld, a termőtalaj szegénnyé vált az ásványokban. S az én végzettségem szerint, mivel agronómusnak tanultam, a föld minőségét is tanulmányoztuk. Vizsgáltuk a talajokat, hogy melyik termékhez milyen fajta talaj a legalkalmasabb. Milyen adalékokkal lehet a földet még nagyobb terméskihozatalra serkenteni. Tehát ez egy bizonyos fajta vegyészet, biológia, genetika és minden, ami ehhez kapcsolódik. Ezt tanulmányoztam.

A világon a legnagyobb probléma – én úgy hiszem –, maguk az orvosok. Ahol ugyanis nincsenek orvosok, és nincs elektromosság, térerő, ott nincs rákbetegség. Az említett könyvnek a címe: A halott orvos nem hazudik. Ez 300 milliós példányszámban kelt el, a világban nagyon sok helyen olvasott. Az orvosunknak – aki jelen van –, meg fogom szerezni ezt a könyvet, hogy elolvassa.

Volt egy ember, aki nagyon közel volt az Úrhoz. 14 éves korában balesetet szenvedett, kiesett egy autóból. Nem tudtam, hogy emiatt mozgássérült. Amikor megismertem a gimnáziumban, akkor már mozgássérült volt. Kétszáz évfolyamtársam volt, és mindenkit ismertem valamilyen szinten.

Néhány hónappal ezelőtt ő is hazaköltözött az Úrhoz. A család pedig ünnepséget tartott, örvendezésekben voltak, vendéglátás volt. Megköszöntem az Úrnak, hogy ez az osztálytársam biztosan ismerte az Urat, hogy így búcsúztatták. Egy olyan életet élt, hogy valóban nagyon közelről ismerte az Urat. Amióta „átköltözött”, állandóan előttem van.

Volt olyan, hogy egy héten belül három osztálytársam költözött el az Úrhoz. Most az elmúlt héten volt egy, ezen a héten is volt egy, az egyetemről is volt egy. Mindegyiket a rák vitte el. Nem kell félni ettől, ők ezzel kapcsolatban teljesen tudatlanok voltak.

Az Egyesült Államok Legfelső Bíróságáig volt egy peres ügye ennek a nevezetes orvosnak. Azokról az anyagokról, amelyekkel kezelik a betegeket, bebizonyította, hogy 85 %-ban hazugság. Mi az, amit kihagynak? Megmondom nektek, mit hagynak ki.

A kemoterápia ugyanis soha senkit nem gyógyított meg. 97 %-os arányban halállal végződnek a kezelések. Hogyha ezt kihagyja az ember, akkor marad 3 %. Ők sem gyógyulnak meg, hanem csak a rendellenes növekedés összezsugorodik. Mi történik utána? Újra előjöhet. 97 %-os halálozási aránnyal vannak a kezelések.

Ezért az Egyesült Államokban egy pert indított ez az orvos. Először állatorvosként tapasztalta, hogy mi történik. Ahogy a beteg állatokat hozzá vitték – szarvasmarhák kezelésével foglalkozott –, egy kezelés után meggyógyultak az állatok.

A gyógyszereknek – amiket az orvosok adnak –, mellékhatásaik vannak. Negyven, ötven évvel ezelőtt nem volt még Alzheimer kór.  Nem volt ez a betegség ennyire elterjedt. A diabétesz betegség sem volt még ennyire ismert. Ez mind az orvosságok által előidézett betegség. Talán magyar nyelvre is előbb-utóbb lefordítják az említett könyvet, de a neten már megtalálható.

Abban az évfolyamban, ahová jártam, az osztálytársaim egészségével kapcsolatban katasztrofális a helyzet. Talán a jövő hónapban ki fogok menni Texasba, és az e-mail címek alapján felveszem a kapcsolatot velük, és fogok beszélni az osztálytársaimmal. Azok, akiknek szükségük van segítségre, ők valóban keresik ezt.

Szeretném látni, hogy ti meggyógyultok mindannyian. És ennek része, hogy ellenállunk az ördögnek. Ha az ember elkezd gondolkodni rajta, ezt az RNS-t, ami küldi az impulzust – mivel hatalmunk van a testünk felett –, rávehetjük arra, hogy a helyes üzenettel lássa el a sejteket. A szánkkal tehetjük ezt meg.

Példabeszédek 4,20-22.

20. Fiam, az én szavaimra figyelmezz, az én beszédeimre hajtsad füledet.

21. Ne távozzanak el a te szemeidtől, tartsd meg ezeket a te szívedben. 

22. Mert életük ezek azoknak, akik megnyerik, és egész testüknek egészség.

Isten Igéje orvosság az egész testünk számára, és ezért vessük alá magunkat Isten Igéjének. Tehát, mivel ez egy nagyon súlyos helyzet, ahol állunk, az Úr egy Igét adott nekem erre, és ezt fogom ma kibontani. A Jakab 4,7-es igevers.

Most jelennek meg erről a cikkek. A mostani sajtókban lehet arról olvasni, hogy a gabonafélék megölnek minket. Igen, a bennük lévő glutén. Árpád testvérünket is azért kellett kórházba szállítani, mert elzáródtak az erei. A glutén a gyilkos.

Nálunk kukorica is terem az országban, és például én magam a kukoricakenyeret nagyon szeretem. Ha jól van megsütve a kenyér, akkor kiváló és nem kell bele semennyi búzaliszt. Ugyanis az amerikai indiánoknak nem volt búzaliszt a receptben. A mexikóiaknak is csak kukoricalisztjük volt és nagyon egészségesen éltek.

Tehát a glutén egy nagyon súlyos dolog és ki kell hagyni az étrendből. Az orvosok hazugsága hol hangzik el? A koleszterinen lovagolnak állandóan. Nem a koleszterin okozza a szívelégtelenségeket és a szívinfarktust. Az csak egy figyelmeztető lámpa, mint a kocsikban a műszerfalon elhelyezett lámpák, amik kigyulladnak. Tehát az ötszázas számlálások szerint, a megengedettnek már majdnem a duplája volt a szint.

Az embereknek mi az átlagkoruk ott Sicilyben? 92 év, de nem esznek gabonafélét. Amikor én gyermek voltam, tejben, vajban vagy vízben főztünk. Thaiföldre ellátogattam, és ott is vízben főznek meg mindent.

Az igazságot mondom nektek; ez az orvos az egész életét végig kampányolta. 74-75 éves most.  Benny Hinn műsorában lehet őt hallani mostanában, és még mindig barna a haja, mert a megfelelő ásványokhoz hozzájut a szervezete. Tanulni lehet tőle.

Tudom, hogy hogyan kell imádkozni például a reumás tünetek ellen, ugyanis azt egy parazita okozza, és Jézus nevében meg lehet semmisíteni. A rákbetegséget is el lehet pusztítani a gyökeréig.  

Nem kell az embernek ahhoz idiótának lenni, hogy például tudja, hogy a dohányzást le kell tenni, és más dolgokat is, amik nem segítenek – persze, ha az ember, életben akar maradni. Ha nem akar, akkor lehet menni a mennybe is.

Az osztálytársam is elment így a mennybe. Az édesapjával együtt dolgoztam a vasúton. 93 éves volt és még egészséges. 93 éves korában mondták neki, hogy ő most már rákbeteg lett. Ezért lefeküdt az ágyba és két hónap alatt meghalt. Elfogadta a jelentést. Azt mondták neki, hogy gyógyíthatatlan és elhitte. Micsoda hazugság!

Tehát az osztálytársaimat lehet, hogy meg fogom sérteni ezzel a beszéddel, de akkor is elmondom nékik. Vannak jó orvosaink is, szó sincs arról, hogy minden orvost le kell húzni. A húgom gyógyszerésznek tanult és ismeri a vegyi anyagokat, a hatóanyagokat, az ellenanyagokat. Tudja, hogy a szervezetnek – amikor valami tünettel kell küzdeni –, mi az, ami használ.

Danny Pollock, aki jön majd hozzánk, ő hitben él már nagyon rég. Tehát az ember képes arra, hogy megváltoztasson egy helyzetet. Kenneth Copeland történetét meséltem már nektek. 74 éves volt, amikor teljesen mozgásképtelenné vált. Három napig nem tudott mozdulni sem, mert a gerinccsigolyája elporladt. Olyan fájdalmai voltak, hogy nem bírt mozdulni.

Tehát igazából, a gyógyszerek közül az antibiotikumokat említeném csak, amik hatékonyak egy bizonyos időre, egy funkcióra. A többi gyógyszer mindig csak a tüneteket enyhíti, de nem gyógyít meg. Még egy dolog:

Az elménket arra teremtette Isten, hogy amikor tüneteink vannak, az egész szervezetünk számára figyelmeztető impulzusokat adjon, hogy kezdjük el a harcot valamivel szemben. Erre elmegyünk az orvoshoz, hogy megkönnyebbüljünk ezektől, ahelyett, hogy megdorgálnánk a tüneteket, s a fájdalmakat elparancsolnánk. Mit hoz ez nekünk? Miután a tünetek elhagytak minket a gyógyszerek segítségével, az elme megnyugszik, megpihen, hogy minden rendben van.

Úgy vagyunk teremtve, hogy minimum 120 évet éljünk. Amit az Úr akar tőlünk első helyen, hogy tápláljuk magunkat az Igével, mert ez jó eledel. Ez az a kenyér, amely megtanít téged arra, hogy egészségesen élj, ezért én is ezt teszem. És ez nagyon jó eledel. Lássátok ti is, hogy jó az Úr és jó az eledele. Persze az embernek a teste megromlik, ahogy írja az Ige, de a szellemünkben megújulunk.

Még egy dolog: tehát az, hogy az Úrra figyelmezünk, nem azt jelenti, hogy hangokat hallunk, hanem azt jelenti, hogy a külső hangoknak ellenállunk. Vannak, akik eljönnek, azután hallanak egy hangot, és többet nem látod őket.

Ha az Úr az embert egy gyülekezetbe elhelyezi, és ott újjászületik, akkor ott vannak Isten tervei elrendelve számára. Azért járunk abba a gyülekezetbe, hogy megtanuljuk a kegyelem élet útját, hogy miként kell kegyelemből élni.

Tehát, amikor az elején elmagyaráztam, hogy kitűzőket fogok adni az evangélistáknak, ezt nem azért teszem, hogy a többieket megszégyenítsem, hanem azért, mert ez segíteni fog bennünket. Nézzük meg:

1Korinthus 12,18.

18. Most pedig az Isten elhelyezte a tagokat a testben, egyenként mindegyiket, amint akarta.

Ő az, aki elhelyezett minket, egyenként mindegyikünket a Testben, ahogy neki tetszett, úgy tette. A testünknek ugye minden tagjára szükségünk van? Nem lehet mindenki egyszerre a száj, vagy az orr, vagy a fül, vagy azt akarja a kar, hogy fent a homlok környékén helyezkedjen el, mert ott látványosabb. Hogyan néznénk ki?

A bukott angyalok erre törekedtek, és a kormányok is ezt teszik ma, hogy állatokból emberi szerveket próbálnak klónozással előhozni. Ezek a tudományok jelenleg, és ezzel foglalkoznak.

Mi az, ami az evolúciót teljességgel lesöpri? Az evolúciót ma is tanítják az iskolákban. Gondolod, hogy nincs benne az ördög?

A piramisokat, akik építették, azok az emberek ostobák lettek volna? Nem hiszem. És azt is gondold meg, hogy ugyanazok a piramisok a Marson is találhatók, ugyanilyen felépítésűek. Ezen is elgondolkodik az ember.

Tehát vannak bukott angyalok, és a világban ma is megtalálható a munkájuk. Akik elhagyták a mennyei lakhelyüket, azok láncokon őriztetnek az ítélet napjára. Az imakonferencián ebben a témában megint előre haladunk és elmagyarázom nektek, hogy miként jöttek le a földre.

A bukott angyalok, maga a sátán és seregei, mindegy, hogy egy jön, vagy kétszáz jön közülük, ők kiestek a helyükről, tehát elvesztették a rangfokozatukat, és a sátán vette a vezérlése alá őket.

A nefilim lények, a refaim lények – démonoknak nevezik őket, ők is elvesztették a rangjukat. Hibrid lények voltak. Isten nem fogja feltámasztani a hibrid lényeket. Az [bukott] angyalokon ez az ítélet annyira súlyos, hogy már nem akarnak többet lejönni ide a földre, hogy az asszonyokat feleségül vegyék, mint régen tették.

Az angyalok – akik egyébként intelligencia és minden tekintetében felettünk álltak –, amikor Isten jelenlétéből kilépve onnan fentről lejöttek a földre, arra törekedtek, hogy testet öltsenek. Egy napon nekünk lesz megdicsőült testünk, mint Jézusnak. Feltámadt test, feltámadásban részesült test.

Az Úrnak vannak szent angyalai, trilliószámnyi sereg, az Úr seregei ezek. Áldottjai vagyunk az Úrnak, hogy tudhatunk erről. Ők velünk együtt munkálkodnak az üdvösség szolgáiként. Ha nem lennének ilyen angyalaink, akkor lennénk nagy bajban.

Nagyon régtől fogva harcolják ezeket a harcokat ők, és fog jönni a békesség. És lesznek azok, akiket a tűznek tavába vet az Úr az ítélet után. Akik elhagyták így a lakóhelyüket, már súlyos ítéletet kaptak.

Tehát a helyzet ugyanaz volt, a gének szintjén avatkoztak be az állatok, a madarak világában is. Amit olvasunk az 1Mózesben, hogy Isten miért küldte az özönvizet a földre, még a madarak is meg lettek rontva. Istennek egész teremtését próbálták így elpusztítani, tönkretenni.

A fő cél az volt, hogy a jézusi vérvonalat tönkretegyék. Nagyon közel álltak hozzá, ha csak nyolc ember maradt, aki tisztán állt az Úr előtt, a többiek mind hibrid formában voltak már. Ha az ember megérti, hogy mi zajlik… Izraelt azzal bízta meg az Úr, azért emelte fel azt a népet, hogy a nefilim óriásokat az ígéret földjéről kitakarítsák.

Az állatvilág is meg volt fertőzve. Mindent el kellett pusztítaniuk. Saul ott vesztette el a királysága kenetét, hogy a hibrid állatokból elhozta az ellenség nyáját, mert azok már hibrid lények voltak.

Ha olvassuk a Bibliánkat, akkor megtaláljuk ezeknek az óriásoknak a nevét is. Tehát most, hogy az utolsó napokban az Úr ezt így hangsúlyozza, így jobban rálát az ember erre, ahogy olvassa. Mert amiként Noé napjaiban volt, úgy lesz az az utolsó időkben is. És kormányszintű kísérletek folynak, finanszírozott kísérletek a kromoszóma beavatkozásokra.

Róma 12,2-ben van az Ige, ahogy beszéltünk róla a múlt héten, hogy milyen minták állnak előttünk a növekedésünk során, és hogy azt mennyire fontos megváltoztatni, ha az nem az Úrban alakult ki. Tehát, ha valaki csellózik, akkor az nem egy rossz kép, ami kialakult benne. Nyugodtan lehet tovább csellózni.

Róma 12,2.

2. És ne szabjátok magatokat e világhoz, hanem változzatok el a ti elméteknek megújítása által, hogy megvizsgáljátok, mi az Istennek jó, megengedő és tökéletes akarata.

A lelkünkben való megújulás – ami az elménk, az értelmünk, a gondolkodásmódunk megújulását is jelenti –, az egy életre szóló munkafolyamat. És azokat a fellegvárakat, amik az elménkben kiépültek, és Isten Igéjével ellent mondanak, azokat le kell rontani, meg kell változtatni.

Tehát a bukott angyalok, a nefilim lények, és leszármazottaik tanulmányozása egy teljesen új világot nyit meg az ember számára.

Jakab 1,21.

21. Elvetvén azért minden undokságot és a gonoszságnak sokaságát, szelídséggel fogadjátok a beoltott Igét, amely képes megmenteni a lelkeiteket.

Tehát ezt az undokságot és gonoszságot [vessük el], ami az életünket körbeveszi, ettől szabaduljunk meg, és fogadjuk a beoltott Igét, ami képes beoltani a lelkünket.

Egy másik fordítás szerint: alázzátok meg magatokat, és csak az Isten Igéjét fogadjátok el, amit a szívünkbe plántál el az Úr, mert csak annak van ereje arra, hogy megmentse a lelketeket.

Ugye azt tanítja az Ige, hogy mi [szellemünk] újonnan születtünk, nem romlandó magból, hanem romolhatatlanból Isten Igéje által, amely él, és megmarad örökké.

1Péter 1,23.

23. Mint akik újonnan születtetek nem romlandó magból, de romolhatatlanból, Istennek Igéje által, amely él és megmarad örökké.

Vagyis a lelkünk nem üdvözül abban a szempillantásban. Az a gondolkodási mód, ahogy eddig gondolkodtál dolgok felől, az meghatározza, hogy mi megy le a szívedbe, és az ott mit fog teremni. Mert amiként az ember gondolkodik magában, olyan is valójában.

Példabeszédek 23,7.

7. Mert amiként az ember gondolkodik magában, olyan is valójában. Mert hiába mondja ő: Egyél és igyál! de azért nem jó szívvel van tehozzád.

Tehát az embernek tudni kell, amin munkálkodnia is kell, hogy miként gondolkodjunk. Azt kell az Igére kiegyenesíteni, mert ez fogja meghatározni az elkövetkezendőket is, hogy mi történik velünk a jövőben.

A fő gondolatmenet, amiben ma végigmegyünk, hogy ellenállunk az ördögnek azokban a tünetekben, amit a testünkbe próbál hozni, vagy a szükség, a hiányok, a nincstelenség, a munkanélküliség, a nyomor, amit próbál az életünkbe hozni. Mondja a következő Ige:

Filippi 4,6.

6. Semmi felől ne aggódjatok, hanem imádságotokban és könyörgéstekben minden alkalommal hálaadással tárjátok fel kívánságaitokat az Isten előtt.

Tehát eljön az az idő, amikor az ember a szívébe úgy beépíti az Igét, hogy képes megállni. És mondja Péter, hogy amikor az ember ezt megtette, akkor jön a hálaadások ideje. Tehát dicsérjük az Urat, és sok hálát adunk érte. A hálaadásnak áldozatait, dicséretek áldozatait tesszük.

Zsidó 13,15.

15. Annakokáért Őáltala vigyünk dicséretnek áldozatát mindenkor Isten elé, azaz az Ő nevéről vallást tevő ajkaknak gyümölcsét.

Ez az egyetlen áldozat, amit tőlünk akar az Úr. Ezt tesszük a nap során: Köszönjük, Uram, mindazokat, amiket kértünk, hogy megvan nekünk. Minden gondomat, Uram, egyszer és mindenkorra rád vetettem, és nem veszem vissza.

1Péter 5,7.

7. Minden gondotokat Őreá vessétek, mert néki gondja van reátok.

Tehát egyszer és mindenkorra, minden gondunkat. A Bővített fordítás jobban kibontja ezt. És az Igének cselekvői kell, hogy legyünk ebben.

Péter, amikor börtönbe zárták, akkor az őrök között láncokon alszik. Meg van láncolva, láncok között alszik. Jobbról-balról meg van láncolva, és az angyal jön, felébreszti, meglöki őt. Meg kellett löknie, hogy felébredjen, úgy alszik.

Másnap le akarták fejezni őt, de Péter nem aggodalmaskodott ezen – hogy például a bankból holnap majd kapok egy telefonhívást –, és a láncok lehullottak róla. Az angyal szólt neki, hogy övezd fel magad, vedd fel a sarudat és kövess engem.

Apostolok Cselekedetei 12,6.

6. Mikor pedig Heródes őt elő akará vezettetni, azon az éjszakán aluszik vala Péter két vitéz között, megkötözve két lánccal; és őrök őrizék az ajtó előtt a tömlöcöt.

Azután kinyíltak a kapuk is, senki nem nyitotta ki az ajtót, az angyal nyitotta azt ki. Látod-e az angyalok képességeit? Az imára válaszként küldte őket Isten, és kivitték őt az utcára. Péter azt hitte, hogy talán álmodik, vagy látást lát. A gondokat az Úrra vetette. A hit egy elkötelezést jelent és egy megnyugvást.

A hit látja a választ! Az apró kis rókafiak azok, amik megrontják a szőlőtöveket. Azt hiszem, mindannyiunknak van hitünk, akik itt vagyunk. De meg kell tanulnunk ellenállni az ördögnek, és a képébe mondani, hogy miben hiszünk. A bibliaiskolánk vezetője azt mondta, hogy naponta legalább háromszor, erőszakkal teljesen kell az ördögnek a képébe mondani. Erőszakkal, felemelt hangon, indulattal kell mondani. Nem a szomszéddal kell gorombáskodni.

Egy dolog, amit meg kell tanulnunk, hogy a szellemünkben mindig le kell ellenőrizni, hogy ott minden rendben van-e. Akkor lesz egy bizonyosságunk, és lesz a szellemünknek egy hangja, amit meghallunk, ennél pedig egy nagyobb, hatalommal teljes hangon szól hozzánk a Szent Szellem.

János evangélium 14,16 Igéből tanulunk majd. Sokan vannak, akik rossz hangokat kezdtek el követni, amiben úgy gondolták, hogy nagyobb a bölcsesség: az ilyen meg olyan elhajlások, a jövendőmondások, a csillagállások. Megmondom neked, hogy mi az, amihez így jutsz majd.

Izraelben elolvastam pár könyvet, de amit megértettem, hogy minden, ami nem Isten Igéje, az megnyit egy ajtót egy démonnak. A démon az egy kísértet tulajdonképpen. A refaim, vagy nefilim lények leszármazottai, akik itt maradtak a földön. Nekik nem jutott test, nincs tehát testük, és nem lesz ítéletük.

Amiképpen Noé napjaiban volt… Hogyha valaki a fenevadnak jelét felveszi magára… Én azt hiszem, hogy ez a hibrid lényeknek a jele lesz, a génekig való lepecsételése az embernek. Ezen lények számára nem lesz ítélet. Őket a tűznek tavába vetik ítélet nélkül. Örökké ott lesznek az antikrisztussal, az ördöggel és a hamis prófétával. Oda kerülnek közvetlenül.

A Mindenható hamarosan elhozza a végét mindeneknek, mert egy időtengelyre rendelte el ezeket. Ha az ember követi belül a bizonyosságot, akkor tudja belül, hogy a gyülekezeti időkorszak a végéhez érkezett, annak megvan a vége. És annak a végén van a feltámadás, amiben részesek leszünk, és megdicsőült testet kapunk. Erről bizonyságot fogsz kapni belül, hogy ez tényleg közel van.

Ezt az életet nem vagyunk képesek élni a Szent Szellem nélkül sikeresen. Nézzük a következő Igét a Bővített fordítás szerint.

János 14,16. Amplified

16. És én kérem az Atyát, és más Vigasztalót (Tanácsadót, Segítőt, Közbenjárót, Szószólót / Ügyvédet, Megerősítőt és Hűséges Támaszt / Pártfogót / Készenlétben lévő megbízható segítséget) ád néktek, hogy veletek maradjon mindörökké.

És a 17-es vers tanítja, hogy Ő bennetek marad, nem hagy el benneteket.

János 14,17.

17. Az igazságnak ama Szellemét: akit a világ be nem fogadhat, mert nem látja Őt és nem ismeri Őt; de ti ismeritek Őt, mert nálatok lakik, és bennetek marad.

És a következő versből azt is megtudjuk, hogy Ő megtanít minket mindenre, amit tudnunk kell, és eszünkbe juttatja azokat.

János 14,26. 

26. Ama Vigasztaló pedig, a Szent Szellem, akit az én nevemben küld az Atya, Ő mindenre megtanít majd titeket, és eszetekbe juttatja mindazokat, amiket mondottam néktek.

Vagyis fogod tudni, hogy amit hallasz, az téves tanítás, vagy az az igazság. Jézus mondja, hogy én vagyok az út, az igazság és az élet. Vagyis az igazságot tudod befogadni így.

János 14,6.

Monda néki Jézus: Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha énáltalam.

János 16,13-15.

13. De mikor eljön Ő, az igazságnak Szelleme, elvezet majd titeket minden igazságra. Mert nem magától szól, hanem azokat szólja, amiket hall, és a bekövetkezendőket megjelenti néktek.

14. Ő engem dicsőít majd, mert az enyémből vesz, és megjelenti néktek.

15. Mindaz, ami az Atyáé, az enyém: azért mondám, hogy az enyémből vesz, és megjelenti néktek.

Ő az igazság Szelleme, Ő vezet el minden igazságra, megmutatja a bekövetkezendőket. Tehát nem kell elmennünk a jövendőmondókhoz, a varázslókhoz, meg a boszorkákhoz. Ahogy Ő hallja, úgy mondja neked. Ő az, aki vezeti az életedet.

Róma 8,14. 16.

14. Mert akiket Isten Szelleme vezérel, azok Istennek fiai.

16. Ez a Szellem bizonyságot tesz a mi szellemünkkel együtt, hogy Isten gyermekei vagyunk.

Vagyis nem érzéseket, vagy hangokat keresünk. Ezek mit tesznek? Ajtót nyitnak. Megnyitod az ajtót, és mondod az ördögnek, hogy gyere csak be ördög úr, és áldjál meg engem, mert olyan okos vagyok, Istennél is okosabb vagyok, Istennél is többet tudok, és te majd még okosabbá teszel engem. Az ő neve azonban a pusztító. Megáld egy darabig, és azután elpusztít, ez a természete, a sötétség erejét hozza.

Tegnap Szlovákiában jártunk, Komáromon keresztül kellett mennünk. 23 évvel ezelőtt voltak már ott összejöveteleim. Tegnap egy asszony el is mondta, hogy annak idején a gyermekét hozta el, akinek a dobhártyája sérült volt, nem hallott a fülére, és Isten visszaadta a hallását. Dicsőség Istennek.

Volt akkor ott egy ikertestvérpár, hozzám fordultak, egy könyv volt a házban, varázslással foglalkozó könyv. Mit mondtak nekik? Mi volt a könyvben? Hogy hogyan kell hívni őket, ezeket az erőket. És mi történt? Az ördög megválaszolta az imájukat.

Újjászülettek, és megkértek engem arra, hogy elmennék-e hozzájuk és megszabadítanám-e őket a hatástól? Elmentem hozzájuk. Az nem egy kis ördög, hanem egy igen jó nagy démon volt. Különböző méretűek és rangfokozatúak ezek. A ház megszabadult és ők is.

Tehát amikor az ember elkezdi keresni ezeket a sötét oldalról, mindegy, hogy milyen egyszerűnek látszik is elsőre, mi az, amit tesznek ezzel? Megnyitják az ajtót. Az egyik könyv szerint, amit olvastam – az írók úgy hiszik –, hogy megnyitja a csillag kapukat, az egyik bejáratot, az ufókat és mindazt, ami ott bejön. Nem hiszem, hogy ennyire komoly lenne a helyzet.

Nagyon sok fajtája van, vannak, akik a gyermekek feláldozását tanították, hogy a gyermekeket fel kell áldozni ezeknek a hamis isteneknek, és így tovább. Nagyon komoly dolgok. Tehát olyan dolgokra nyitja meg magát az ember így, amit nem akar, hogy megtörténjen az életében. Mert megnyitja magát az ember így.

Ha ezektől a hangoktól megszabadulunk… Sokan vannak, akik ezeket a hangokat szeretik, és nem akarnak megszabadulni tőle. De ha valaki úgy jön hozzám, hogy hallok hangokat, és szeretnék megszabadulni tőle. Mit mond el ezzel? Hogy valahol ajtót nyitott, és nem lehet letagadni sem.

Be lehet zárni ezeket! Ostobaságot követtem el, igazán meg kell térni belőle. Még újjászületve sem voltam, akkor ezt meg ezt tettem, akkor azzal ajtót nyitottam, és most szeretném ezeket bezárni, és az ördögnek nem nyitok ajtót többé vele.

Zsidó történelemmel foglalkozó könyveket is olvastam. Egy dolog, amit a sötétség ereje biztosan tud és elismer, az a Jézus neve! Azonnal elmennek, még az ufók is azonnal eltűnnek. Ha egy keresztény áll meg előttük, aki használja ezt a nevet, abban a pillanatban eltűnnek. Gyík formájuk van az ufóknak, ha figyeled a képeiket, hogy milyen kinézetük van.

Tehát nekünk is megvan a kinézetünk és nekik is. Lucifer maga is egy kígyó formát öltött fel, a hüllő birodalom feje volt ő. Sárkányként is olvassuk a Jelenések könyvében: az ősi kígyó a sárkány, és a Kertben így járkált körbe. Tehát nemcsak a kígyó testét öltötte fel, ahogy ott olvastuk a kísértésnél, maga egy kígyó volt. És találtak olyan kígyókat is, akik még lábon jártak, megvolt a lábuk is.

Visszakanyarodunk a belső bizonyossághoz. Tehát a belső szellemi lényünknek kell egy kiképzést kapni arra, hogy miként hallja meg a hangot. És az Úr megígérte, hogy bőséges lesz az ellátásunk ebből is. És én azért jöttem ebbe a világba, hogy az Úr ezt megadja nektek.

Tehát van, hogy a szellemünk szól hozzánk, egy benső hang ez. A szellemünk tud olyan dolgokat, amit a fejünkben képtelenek vagyunk kiokoskodni. Mert az embernek szelleme az Úrtól való szövétnek, olyan szövétnek, ami megvizsgálja az ember szívének minden rejtekét.

Példabeszédek 20,27.

27. Az embernek szelleme az Úrtól való szövétnek, megvizsgálja a szívének minden rejtekét.

Vagyis megvilágítja. Belül van ez, a bensőnkben, és ezt kell követni, ez egy vezérvonal. Tehát ez a szövétnek egy Istentől való világosságot hoz. Az Ószövetséget a szellemileg halott emberek számára írták. Abban az időben csak a próféták, a királyok és a papok hordozták magukon Isten kenetét.

A Bibliában sehol nem olvassuk, hogy az értelmünkön, az elménken, a gondolatainkon keresztül vezetne Isten. Isten a szellemünkön keresztül vezet minket. Lelkünk van, és testben élünk, de szellemi lények vagyunk.

Isten szellem, mondja az Ige. A régi fordítások nem mondják így, de az eredeti így szól, hogy Isten egy szellem, és akik Őt imádják, szükség, hogy szellemben és igazságban imádják.

János 4,24.

24. Az Isten szellem: és akik Őt imádják, szükség, hogy szellemben és igazságban imádják.

Pál azt is írja, hogy neki a meghalás nyereség, így tekintett a halálra. Mert az ember életének nincs vége, ha meghal a [teste], tovább él [a szelleme].

Filippi 1,21-24.

21. Mert nékem az élet Krisztus, és a meghalás nyereség.

22. De ha e testben való életem munkámat gyümölcsözteti: hogy melyiket válasszam, meg sem mondhatom.

23. Mert szorongattatom e kettő között, kívánván elköltözni és a Krisztussal lenni; mert ez sokkal inkább jobb;

24. De e testben megmaradnom szükségesebb tiérettetek.

Vagyis eldöntötte Pál, hogy itt marad a testben, mert akkor itt gyümölcsözik. Ki az, aki majd ezt eldönti, és ki az, aki majd eltávozik? Én, a szellemi ember. Az nem a test. A következő vers tanítja:

2Korinthus 4,16. 

16. Azért nem csüggedünk; sőt ha a mi külső emberünk megromol is, a belső mindazáltal napról napra megújul.

Ez a szellemi ember, mert a szellemi ember megkapja az élet kenyerét, és azzal táplálkozik. A külső ház pedig az, amiben él a szellemünk, abban lakozik. És amikor Pál hivatkozik arra, hogy én döntök, akkor az a belső embere, a szelleme. Az embernek a szelleme. Ez a belső ember az igazi valós részünk, aki abban a sátorházban lakozik egy ideig.

2Korinthus 5,1. 6–9.

1. Mert tudjuk, hogy ha e mi földi sátorházunk elbomol, épületünk van Istentől, nem kézzel csinált, hanem örökkévaló házunk a mennyben.

6. Azért mivelhogy mindenkor bízunk, és tudjuk, hogy amíg e testben lakunk, addig távol vagyunk az Úrtól,

7. Mert hitben járunk, nem látásban;

8. Bizodalmunk pedig van, azért inkább szeretnénk kiköltözni e testből, és elköltözni az Úrhoz.

9. Azért igyekezünk is, hogy akár itt lakunk, akár elköltözünk, néki kedvesek legyünk.

A belső vezetés. A szellemünk az örök. Péter azt mondja, hogy a szívnek van egy elrejtett embere, aki Isten Igéje által született újjá romolhatatlan magból és nem a romlandóból.

1Péter 3,4.

4. Hanem a szívnek elrejtett embere, a szelíd és csendes szellem romolhatatlan­ságával, ami igen becses az Isten előtt.

A szelíd és elrejtett szellem romolhatatlanságával. Tehát nem a külső ékességünkön van a hangsúly, hogy miként csinosítjuk ki magunkat. Persze a megfelelő ruházatba fel kell öltöznünk azért, de az igen becses részünk Isten előtt az a szellemünk. Idekapcsoljuk még:

1Thessalonika 5,23.

23. Maga pedig a békesség Istene szenteljen meg titeket mindenestől, és a ti egész valótok: szellemetek, lelketek és testetek feddhetetlenül őriztessék meg a mi Urunk Jézus Krisztus eljövetelére.

Mind a szellemünk, a lelkünk és a testünk megőriztetik a feddhetetlenségben. Hogyan kezdte Pál a sort? A benső résszel, a szellemmel kezdte a felsorolást, és úgy ment kifelé.

Zsidó 4,12.

12. Mert az Istennek Igéje élő és ható, és élesebb minden kétélű fegyvernél, és elhat a léleknek és a szellemnek, az ízeknek és a velőknek megoszlásáig, és megítéli a szívnek gondolatait és szándékait.

Az emberek inkább a lelkükben tudatosak, hogy mit mutat a lelkükben a vezetés, de nem ott van az igazi vezetés.

1Korinthus 14,14.

14. Mert ha nyelveken imádkozom, a szellemem imádkozik, de az értelmem gyümölcstelen.

Mert a lélek nem fogja fel a szellemi imádságot elsőre, mert nem a lelkünkből folyik az imádság. Amikor nyelveken imádkozunk, akkor a szellemünkből szól az imádság, a bensőnkből jön elő, ahol a szellemünk lakik. És ez az a benső részünk, amely megvizsgálja a szívünknek minden rejtekét. János 7. fejezetéből Jézus egyik tanításából megtudjuk:

János 7,37-39.

37. Az ünnep utolsó nagy napján pedig felálla Jézus és kiálta, mondván: Ha valaki szomjúhozik, jöjjön énhozzám, és igyék.

38. Aki hisz énbennem, amint az Írás mondotta, élő víznek folyamai ömlenek annak belsejéből.

39. Ezt pedig mondja vala a Szellemről, akit az Őbenne hívők vesznek majd: mert még nem adatott a Szent Szellem; mivelhogy Jézus még nem dicsőítteték meg.

Honnan ömlenek? A szellemünkből jönnek ezek a hatalmas folyamok. Élő víznek folyamai ezek, és a szellemünkből jönnek, mondja a 38-as vers. Ömlik belőlünk a Szellem, amikor nyelveken imádkozunk. Kiárad belőlünk a Szellem.

A keresztény életet nem lehetséges élni a Szent Szellem nélkül. Ez a Szellem bennünk lakozik majd, mondja Jézus. Tehát az azonosulásunk más lesz, amikor a Szellem bennünk lakozást vesz. Más lények leszünk, és ez nem ugyanaz, mint az újjászületés. Mert az újjászületésnél új szellemmé leszünk, az örök életet fogadjuk be a szellemünkbe.

Amikor beteljesedünk Szent Szellemmel, akkor pedig az Ő teljes lényét magunkba fogadjuk. És Ő eggyé lesz a szellemünkkel, úgy, hogy a teljes szellemünket átjárja, és elvegyül a mi szellemünkkel. Onnan fog kiáradni az Ő élete, amikor imádkozunk, és ez gyönyörűséges.

Egy kicsit ki is tértünk, de nagyon sok mindent elmondtunk ma, ez az igazság.

Ha tehát olyan jelentést kaptok az orvostól, úgynevezett rossz jelentést, akkor azt ne fogadjátok el. Előfordul az is, hogy az orvosoktól jó jelentést kapnak. Mit mondanak ilyenkor? Valami nem stimmel, meg kell ismételni a vizsgálatokat. Tudom, hogy valami nem jó, visszamegyek még egy vizsgálatra. Tehát ilyenkor az ember a nagy hitét mutogatja. Hadd mondja a gyenge, hogy erős vagyok, s ne azt, hogy gyenge vagyok.

Tehát a vezetést nem a világból kell vennünk. Erről szólt a mai tanítás, ez volt a lényege. Ha az ember újjászületett és szabaddá vált ettől a világtól, a Szent Szellem nem fog rossz irányba vezetni. Mindenkor az igazságra fog elvezetni? Ez a hazugság vagy az igazság? Ő vezet el minden igazságra, és Ő jelenti meg az elkövetkezendőket. Hol van a mi jövőnk? Bent a szellemünkben.

Nem tudom, mit akar tőlem Isten? Hol a férjem? – keresi valaki. Nem a discóban van, az biztos. Tehát érted-e? Ezek a kérdések mit mutatnak? A lélek területén gondolkodunk, testi gondolkodásban vagyunk, és nem az Urat keressük. Az Úr képes arra, hogy gondot viseljen ezekről, ha hozzá fordulsz.

Mondjuk el együtt: Köszönöm Úr Jézus, köszönöm Mennyei Atyám a megváltásod tervét. Köszönöm Úr Jézus a véredet, ami megtisztított engem és szabaddá tett. Köszönöm Neked a Szent Szellemet, az én Vigasztalómat, a Segítőmet. Azt, aki vezet engem, aki megmutatja nekem a jövendőt, aki minden igazságra elvezet engem. Én hiszem az Igét, és elfogadom a vezetést az Igén keresztül, a Szent Szellemen keresztül, az én szellememen keresztül, a Jézus nevében. Ámen.

A te szellemed egy igaz vezető, hogyha újjászületett, nem fog hazudni neked. A világban lévők mindennel meg fognak próbálkozni, és félre fognak vezetni. De az igazi újjászületett szellem nem vezeti félre az embert. Képes arra, hogy figyelmeztessen téged. Egy biztos, hogyha hallottál a Szent Szellemtől és nem valami hangtól, a Szent Szellem nem hazudik neked. Ő az igazságot szólja.

Tehát vagy figyelmeztetést szólt neked, vagy egy útirányt, hogy merre menjél. Ahelyett, hogy jobbra mennél, mert arra tervezted, akkor most balra fogsz menni. Ilyen egyszerű élet a bizonyságunknak a követése, ha a bizonyosságot követjük. Nem fogok abba a dologba belekezdeni, mert nem olyan jó az a dolog, mint amilyennek látszik elsőre. Így működik.

Azután ha elcsendesedünk, egyszer csak szól hozzánk a szellemünk. Azután a Szent Szellem igazán szól hozzánk. Olyan, mintha valaki szólt volna hozzád, olyan valóságosan lehet hallani a hangját. És így kell, hogy történjen. Ezt az életet kellene élnünk, követve az Ő vezetését. És ha az ember nem tudja biztosan, akkor kell, hogy imádkozzon.

Utána meg kell köszönni, hogy igen Uram, most már tudom. Akkor is, ha nem tudod még, csak köszönöd, hogy tudod azt. Mi történik? Fogod tudni, mert a helyes döntéseket meghoztad. És ezt kell gyakorolnod is.

Elvétettem Uram, bocsáss meg, a hústestben gondolkodtam, megváltozom most Uram. Megváltozom. Tehát növekszünk és fejlődünk ebben a vezetés vételben, amíg olyan sikeressé válunk, hogy a Szellem által mindenben jól döntünk.

A jobb karban bénulásos dolgok fognak meggyógyulni, a keringés fog helyreállni. Hatalmat veszünk az erek felett most Jézus nevében. Megparancsoljuk az ereknek, hogy kitisztuljanak, tökéletesen működjenek, ne szűküljenek, és ne záruljanak el, a glutén kitisztuljon az erekből, és minden lerakodás, elzáródás eltávozzon.

Minden parazita hatást megölünk a Jézus nevével, a rákot a gyökeréig elátkozzuk. Megparancsoljuk, hogy meghaljon a testekben, és eltűnjön a testekből. A daganatok tűnjenek el a Jézus nevében, a rendellenes növekmények tűnjenek el a testből. Tűnjenek el, a Jézus nevében! Mind az egész vegyi háztartás tökéletes egyensúlyba kerüljön. Minden rendellenesség eltávozik a testetekből, a Jézus nevében. Halleluja!

Ha ezt kimondod, és megköszönöd az Úrnak, akkor megvan neked! Halleluja, dicsőség Istennek. Van mit köszönnünk az Úrnak!

Az izmaim megújultak, helyreálltak, felépültek, az ereim átjárhatóak, az ízületeim megújultak, tökéletesek, ahogy Isten teremtette, a csontjaim megújultak, a gerincoszlopom tökéletes, megújult, felépült. A fejem tetejétől a lábam ujjáig minden tökéletesen működik a testemben, a Jézus nevében. Ámen!

Látjátok, hogy az Isten Igéjében lévő élet és Szellem árad ilyenkor bennünk, és megtisztítja az ereinket minden betegségtől, minden tisztátalanságtól, minden káros baktériumtól, parazitáktól, gombáktól, daganatok, növekmények tűnnek el, amik nem odavalók, eltávoznak a testekből, a Jézus nevében. A fiatalságunk pedig megújul. Ekkor lehet táncolni is.  Halleluja! Ámen. Dicsőség Istennek! 

 

*A barna színnel jelzett igeversek más fordításból származnak.

A felhasznált bibliai versek a King James kiadás számozását követik

 

BÉKEVÁR FŐOLDAL