2013.01.13. 

RAGADD MEG AZ ÉN SZÖVETSÉGEMET

Feljegyzés Jim Sanders tanításából
2013. január 06.

 

Áldunk Téged Mennyei Atyánk. Köszönjük a megváltás hatalmas munkáját, amelyet adtál nekünk. Köszönjük, hogy itt a földön használsz minket a szent kenetedben, mindannyiunkat, akik jelen vagyunk. A megértések szemeit nyisd meg ma Atyám, hogy kijelentéseket vehessünk, megértéseket kaphassunk. Hogy láthassuk azt, amit akarsz velünk láttatni Atyám. A vakságot mozdítsd el a szemekről, a sötétséget mozdítsd el az elmékről. Töröld el az elmékről, a fejekből, hogy láthassák a Te terveidet, nem a sajátjaikat. Minden dicsőséget Neked adunk ezekért Úr Jézus, mert azt tudod megáldani, az Úr Jézus Krisztus terveit. Ezt elfogadjuk ma, befogadjuk a szívünkbe, kijelentés által. Ámen!

A zsebkendők felett mondunk imát. Köszönjük Atyám, hálákat adunk, kezeinket, ahogy a zsebkendőkre, ruhadarabokra vetjük, Atyám, hisszük hogy a szent erőd, a kenet a zsebkendőkbe árad, és megszünteti a betegséget, gyengeséget, a gonosz minden munkáját, Atyám. Megtörjük az Úr Jézus hatalmával ezeket, gyógyulást, egészséget és gyarapodást szólunk az életekre a Jézus nevében. Ámen!

Szeretném, ha megölelnéd a szomszédodat és köszöntenéd őt az Úr szeretetével. Köszönjük a dicséretet. A jelen lévő pásztoroknak, akiknek délutáni gyülekezetekbe kell visszaérkezniük, ők lesznek az elsők a próféciákra. Néhányatokon már megtörtént ez a gyönyörű szolgálat.

Szeretnék valamit elmagyarázni, a nyelvek imája és a szellemi imával kapcsolatban. Ez a fő dolog, amit az Úr a szívén hordoz most. Az Úr, amit nekem mond, az a következő: Ha azt, amit kívántok, szeretnétek a valóságban meglátni, akkor imádkoznotok kell a szellemben, ennyi és ennyi időt a héten. Tehát ha látni akarom azt, és ha nem akarod látni azt, ami történne, lehet, hogy ugyanez a válasz. Mert tegnap láttam azt, amit az Úr látott.

Az Úr tegnap előhozta nekem azt a történetet, amikor Hagin egy 15.000-es összejövetelen volt jelen, és mondta az Úr, hogy itt az ideje a gyógyító sornak. Lesz gyógyító sor, de senki nem fog meggyógyulni. Miért mondta ezt? Mert nem voltak hitben. Tegnap mondtam ezt, amikor is, a tegnapi nap a Joe napja volt, hogy elhangozhat feletted akár száz prófécia is, de semmit nem fog segíteni neked, ha te meg nem változol. Most prédikátorokhoz szólok.

Úgy küszködtem az indulataimmal, mint ahogy Mózes egykoron, hogy visszaszorítsam az indulataimat, mert láttam azt, hogy mi az, amivel Istennek kell együtt élnie. Mert Isten fel akarja kenni az Ő népét, nemcsak pásztorokat és evangélistákat, vannak hűséges hívői, gyülekezeti tagok, akik óriási hívők. És ezekben az utolsó időkben ti vagytok a legfontosabbak az Úrnak.

A következő vasárnap mindenképpen el fogom magyarázni nektek a megtéréssel kapcsolatos hamis tévtanításokat, akik a törvénynek a megtérése alatt tartják a hívőiket. Ugyanis az Újszövetség alatt nem prédikálták azt a fajta megtérést, Péter például.

A szellemi megtérés, amit az Újszövetségben találunk, az az Evangéliumra való megtérés. És fogok erről tanítani, hogyan történik ez az Újszövetségben, miközben imádkozunk szellemben, nyelveken, az Úr kegyelmet ad arra, hogy az emberek szeméről leessen ez a sötét lepel, és meglássák az Evangéliumra való megtérés kegyelmét.

A karácsony és az újév ideje óriási idők. Mivel az ember ellazul, hagyja az ördögöt bejönni. Kevesebbet imádkozunk, és most az országról beszélek. Igenis kell akkor is szellemben imádkozni, mert történhetnek olyan tragédiák, amit az ember nem akar meglátni az életében. Ez nem az egyedüli dolog, amit most mondok.

Minden egyes ébredés előtt, és az evangélisták szolgálatát is érinti ez, nagyon sok imádság kellett, hogy elhangozzon. És ilyenkor az ember az Atyához imádkozik, hogy adja meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy akik eddig meg voltak vakítva, és nem látták az Evangélium dicsőséges világosságát, most meglássák azt.

Az idei esztendőben 1 millió lelket szeretnénk nyerni az Úrnak. És az is lehet, hogy más felekezetek, gyülekezetek is be fognak csatlakozni. Megváltoznak és fognak evangelizálni. Ki fogom majd jelölni azokat, akik felett Joe szeretne prófétálni, mert mindannyiótok felett nem kerülhet sajnos ma sor erre. Pásztorokat fogunk előre engedni természetesen.

Sok szenvedésük volt abban, hogy nem láthatták meg azt, aminek meg kellett volna történni. De tudnotok kell, hogy az Úr nagyon elégedett, és boldog veletek, mert soha az országban előtte nem bírt ilyen hívő sereget az Úr, mint most. Szellemmel teljes prédikátorok, pásztorok, akik az Igét hirdetik, az Igét és az igazságot hirdetik, az Evangéliumot. Elmondtam ezt, ami most itt a mellkasomat nyomta.

Az Úr hétfőn egy könyörületességgel szólt hozzám, és akkor felhívtam Joet, és akkor történt ez, hogy egyeztettük, hogy jönni fog. Kedden jött csak a géppel, és előtte nem tudtam még én sem. Milyen csodálatos, hogy az Úr így szól az emberhez, és döbbenetes meglepetések jönnek. Köszöntjük Beverlyt és Joe Christiant egy nagy tapssal.

Izraelben még mindig a doktorátusán dolgozik, a vizsgái megvannak már. Már nem kell neki visszajárni az órákra, az egyetemre, ez a része már le van tudva, de azért van még mindig az országban, mert az Úrnak Izraelben van rá szüksége. Ez nagyon jó, amikor az ember az Úr akaratában van.

 

[A tanításrészt nem tudjuk közzétenni, mivel a KSZE oldalon sem érhető el. Köszönjük megértéseteket!]

 

Én hiszem, hogy Jézus megfizetett azért, hogyha mi a kezeinket ma itt rátok tesszük, akkor ti meggyógyultok. Itt jelen van a hit, jelen van a Szent Szellem. Joe fogja a kezét rátok tenni ma a gyógyulásotokért, és áldás fog rátok szállni.

Ebben az időkorszakban, ahol most élünk, szeretnénk mindent megtanulni a Szent Szellem dolgairól, hogy maximálisan használhasson minket az Úr. Ő kell, hogy felfedje, és nekünk utána el kell foglalnunk azt a helyet. Mindenki mondjon Hallelúját! Egy hatalmas Istenünk van. Hallelúja! És Ő jó állandóan és mindenkor. Hallelúja!

Álljatok fel: Megkötjük a betegséget, a gyengeség, a fájdalom szellemét a testekben, a felmerülő problémákat, a mentális problémát is, ezeket megtörjük a Szellem erejével, gyógyulás jöjjön ma hozzátok. Megkérjük a Szent Szellemet, hogy jöjjön, és nyilvánítsa ki magát az ajándékok formájában. A gyógyítások ajándékával, a prófétálás ajándékában. Minden dicsőséget az Úr Jézus Krisztusnak adunk. Minden dicsőséget, minden üdvösségért, minden gyógyulásért, minden szabadulásért. Hallelúja! 

 

BÉKEVÁR FŐOLDAL