2008.06.13.
   

URALKODNI, MEGIGAZULÁS ÁLTAL 6.

Jegyzet Jim Sanders tanításából
2008. június 08.

 

 

Elkészültek a szlovák nyelvű imakönyvek, Kassára megyünk a héten, imatámogatást kérünk az utunkért, hogy az sikerrel járjon.

 

Rendeletet hozunk, újabb rendeletet, a királyok parancsolata ez a végzés, hogy Szlovákiában újra hatalmas munka indul.

Az Alacsony-Tátra lábánál látom ezt a hatalmas kiáradását a Szellemnek.

 

A kései esőnek az idejét éljük. A kései eső annyiban különbözik a korai esőtől, hogy korai eső az egész országot elöntheti, a kései eső pedig különböző pontjain látogatja meg az országot bőséges esővel!

Lehet megnevezni egyes országokban az országok különböző pontjait, ahol óriási feléledések, kiáradások vannak.

 

Azért vagyunk itt, hogy megtanuljunk valamit, hogy azt hogy használjuk, és felkészítsünk mindannyiótokat az Úr szolgálatára. Ma elmagyarázom ezt, és utána felkerül az Internetre, hogy mindenki hallhassa.

 

Jób 22/28 Rendelj el egy dolgot és meg lesz az néked és a te útjaidon világosság fénylik.

Arról beszélünk, hogy – uralkodunk az életben.

 

Most ezt meg is tesszük, elrendelünk egy dolgot. Rendeletet hozunk, hogy a két repülőgépünk tele van! Már csak néhány szabad hely van egyébként is.

 

A rendeletünknek az is része lesz, hogy akik jelentkeztek, azoknak a pénzük be is jön, és könnyedén tudják azt kifizetni, és könnyedén megyünk és jövünk Jézus nevében!

Jézus nevében a gyarapodás hozzánk jön!

 

Izraelben jártam most és a Siratófalnak a belső részén, ahol van egy Dávid fal, egy rabbi azt prófétálta, hogy az üzleteimben, a vállalkozásaimban kétszeres lesz a jövedelemforgás, a haszon.

 

Ezrével vannak ott a fekete ruhások, soha nem jártam még a falakon belül, egy rabbi bevitt engem oda. Megkérdezte tőlem, hogy - zsidó vagy?

Nem! Pásztor vagyok. Keresztény vagyok, - van-e kamerád? Mondtam, hogy nincs.

-         Gyere velem, mondta és ezt prófétálta felettem.

Ezt követően pedig egy adományt kért a zsinagóga fenntartására. Ez egy jó mag, amit ott elvetettem.

 

Most a szegények gyűjtésében nem sok adomány gyűlt össze tőletek, ezért én megtettem, befektettem, dicsérjük az Urat.

 

A tanításokban ki fogunk térni a szavakra, gondolatokra és a hitünknek a kapcsolatára.

 

Minden, ami az elmúlt hónapokban elhangzott a tanításainkban, az életben való uralkodásunkkal kapcsolatos, hogy miként tudunk uralkodni az életben.

Zsidó 11/3

Értjük, hogy Isten Szellem és saját magából szólította ezeket elő. Megfogant Istenben és utána előszólította őket, kimondta a létüket. Szavak formájába öntötte és kiárasztotta a szavaival, amit látott. Ez kapcsolatos kell, hogy legyen a mi mindennapi meditálásunkkal, gondolatainkkal, elmélyedésünkkel.

Ezen dolgozunk, hogy oda eljussunk.

 

Végig az egész Biblián látjuk, hogy ezt a munkát végzi Isten, látjuk a hitét, hogyan működteti, kimondja.

Mi pedig Isten képére és hasonlatosságára lettünk teremtve.

 

Mi ezt az uralkodást az életben a gondolatainkon keresztül kell, hogy elkezdjük megcselekedni.

 

Egy jó példa, ami most a gondolataimba jön, mert egy esküvőn is részt vehettem most kint Izraelben és egy asszony odaszaladt hozzám és bejelentette, hogy fejfájásom van. Egy szót nem szóltam neki, - egy pásztor feleség volt. Keresztény.

- A szája!

 

Mélyére hatolunk ennek mindjárt. Most, hogy kinyitotta az ajtót, jöhet az öreg ördög és rátehet egy jó nagy fejfájást. És biztos, hogy az imádságot kérte volna és nagyon sok imádságot is kapott. Az ördög nagyon jól érti a szavainknak és a gondolatainknak a mechanizmusát. A gyülekezetekben pedig igen kicsi figyelmet fordítunk arra, hogy mit is mondunk ki a szánkkal.

 

Nem céllal vezérelten szóljuk a szavainkat!

 

A keresztények úgy gondolják, hogy azért beszélünk és mondjuk el a gondolatainkat, hogy kifejezzük magunkat. A beszélgetéseink nagy része arról szól, hogy hogyan érezzük magunkat, mit érzünk, és hogy mit gondolunk arról a dologról, és ezért élünk olyan alacsony - szellemi értelemben véve -, szellemi életet.

 

Tudjuk, hogy Isten amit kimond, az valóságba is jön. Gondoljunk bele, hogy mi is lenne, ha Isten is úgy beszélne, mint a keresztények.

Legostobább emberek vannak abban a gyülekezetben, amit életembe valaha is láttam.

-         Soha nem fogod vinni semmire.

A keresztények így beszélnek a gyermekeikhez. Az én szüleim kivételek, mert affölött beszéltek rólam és a testvéreimről, mint amik voltunk valójában.

 

A szívemben tudtam, hogy soha nem érem el azt a szintet, amiről ők ábrándoztak, de legalább keresztény szinten így beszéltek rólunk.

 

Tehát keretet húzunk az életünknek a nyelvünkkel, a szavainkkal. Erre meg kell ma nyílni a szemeinknek.

 

Jakab 3/2

Ez a kulcs a fejlődésünkben. Meg kell zabolázni a szánkat és a szavainkat. Az egész testünk jólétéhez ez a kulcs!

A szavaink!

 

Ha egy bizonyos területen küszködünk és nem jutunk előbbre, az első, amit meg kell tennünk, hogy megnézzük a szavainkat.

 

Pásztor! Most felhívom a figyelmedet, gondosan válogasd meg a szavaidat, hogy mit mondasz a nyájadról.

Meg kell változtatnod a szavaidat, mert a te dolgod az, hogy úgy felbuzdítsd a szívüket, hogy kimenjenek és elvégezzék az Úr munkáját.

 

Ha úgy beszélünk, mint ahogy a világban, hogy - minden lefelé megy és csak lejjebb és lejjebb kerülünk, ha negatív módon beszélünk és csak a kudarcainkról, akkor valójában azt is fogjuk megkapni.

 

A juhakolban járókról úgy kell beszélned, hogy ezek igazán buzgó szentek, kimennek, és amerre csak járnak, munkálkodnak az Úrnak, aratnak.

 

És tudnunk kell, hogy már nem csecsemők vagyunk, és nem szabadna szinte sírva fakadnunk, hogy – jaj, fáj a fejem!

 

A pásztor, aki már 18 éve pásztor egy helyen, mivel táplálta a nyáját?

És ugyanúgy ahogy egy hajó irányt változtat, ugyanúgy kell nekünk is azt az irányt felvenni.

Beszéltem egy illetővel, aki vegyész szakon végzett ugyanazon az egyetemen, ahol én végeztem. A beszédéből kiérzett, hogy nem szeretik ezt a fajta beszédet Izraelben. Még a barátait is elveszti az ember. Borzasztó állapotban vannak. Vagy anyagi, vagy fizikai értelemben és mindannyian fiatalabbak nálam. És mindannyiukban meg van ez a fajta elutasítás, hogy – ezt elutasítjuk.

 

Megkérdeztem a rabbitól is, hogy – mit gondol, miért van nálunk a pénz?

 

Vásároltam neki két gyönyörű gyertyatartót és egy egyházi adományt is adtunk neki, 900 dollárt.

 

A legjobbat adtuk. Az Úr szeretné megkaparintani magának ezt az embert. Az egész életét a törvényben töltötte el.

 

Az Úr képes valakit használni, aki ily módon ismeri az Írásokat, de nem csak az Írásokat, hanem azt is, amit majd a rabbi mond róla.

 

Nagyon jó lenne, ha abban az időben lenne az elragadtatásunk, azonban még a kürtölések ünnepe előtt el kell jönnünk Izraelből.

Azt mondta, hogy a kürtölések ünnepe két napos ünnep. Miért? A törvényben nem így volt, de egyszer egy tévedés történt, nem fedezték fel idejében, hogy a két tanú, akik vizsgálják a hold állását, kijelentette az új holdállást, és ezért a rossz áldozatot mutatták be. Ezért két nap van az ünnepből, mert másnap pedig azt az áldozatot mutatták be, amit eredetileg kellett volna. Helyrehozták. Tehát így van ez a két napos ünnepük.

Jézus mondta, hogy nem tudjuk a napot, vagy az órát.

Tehát az újholdat kell figyelniük, azt a holdállást, amikor leginkább takart a hold.

 

Visszatérve a megvallásra, mi a győzelmet fogjuk szólni. Lehet, hogy végre egy kijelentést fognak kapni!

 

Tehát nem vagyok abban biztos, hogy az elragadtatásunk most az őszi időben lesz-e? Azt sem bánom, ha lesz még 7 évünk, nagyon jó helyen vagyunk. Most kezdünk igazán mozdulni!

 

Mert sokasodunk a gyülekezetben, úgy mozdulunk, úgy lépünk, hogy a gyülekezetek most sokasodnak meg.

Szombat évben vagyunk ez biztos, és majd meglátjuk. Az is lehet, hogy a Mahadinak még hét évet a kútban kell tölteni, mélyen a földben.

 

Mi folytatjuk az utunkat és lehet, hogy egy napon ők erről kijelentést vesznek.

Mi áldottak vagyunk és győztesek és uralkodunk az életben.

 

Sajnos azt tapasztalom, hogy a keresztények odakint nincsenek igazán hozzákapcsolódva Isten dolgaihoz.

Le vannak szakadva arról a láncszemről és egyedül kint a világban nem jó.

 

És most nektek beszélek és szeretném, ha mondaná mindenki, hogy: - ezek az Írások nekem szólnak.

A Biblia tisztán írja, hogy Isten elhívása és Isten ajándékai visszavonhatatlanok, megbánhatatlanok. Ezt a Róma levélben olvasod, és tudnod kell, hogy neked is van egy elhívásod, benne vagy a testben.

 

Az illető, akiről beszélek pásztoroknak ad tanácsot.

Sok pásztorral kapcsolatban van egy nagy kérdőjel a szívemben, lehet, hogy pásztorok, de nem táplálják a nyájaikat. Az illetőről gondolom, hogy pásztor, mert a pásztornak van egy különleges szeretet a nyája felé, és ennek az embernek ott volt a szeretet a szívén az emberek felé, tehát úgy tűnt nekem, hogy inkább ő a pásztor és nem, aki a pásztori poszton állt, de le vannak szakadva a kapcsaikról. Nincsenek szellemi összeköttetések közöttük, nincsen meg az otthonuk.

 

Annyira előrébb vagytok mindazoknál, hogy el sem tudjátok képzelni. Van közöttük olyan, aki 30 éve botorkál. Úgy, hogy van valami, amire büszkék lehetünk.

 

Tehát nem bántam, imádkoztam számára munkáért, megdorgáltam az ördögöt és megparancsoltam annak a munkahelynek, hogy hozzá jöjjön. Egy vegyészt képzeljetek el, aki doktorált, tehát nem is a tanultságunk hiánya, hanem a szavaink, ami a szánkból kijön, tart minket vissza. Nem vagyunk igazán megszorítva semmilyen tekintetben.

 

Legnagyobb prédikátoroknál, ha megnézem őket, lehetséges, hogy nincs is iskolájuk. Sőt Smith Wigglesworth-ot ha nézem, a 40 éves korában tanult meg írni és olvasni és utána is csak a Bibliát olvasta, de ez Istennél nem jelent korlátot a szolgálatában.

Több mint 17 dokumentált eset van, akiket feltámasztott a halálból.

Fogta a halottat és elkezdte pofozni és megparancsolta, hogy kezdjen járni, és felkelt és járt a halott.

 

Efézus 4/11-12

Vagyis, hogy ti felnövekedjetek a szellemi felnőtt korba, hogy elvégezhessétek a munkát. Felnövekedhess egy olyan felnőtt korba, hogy Isten megbízhasson, hogy elvégezd a munkát.

 

Nem feltétlenül te legyél a pásztor, vagy valami más címzetes, a pásztornak az a dolga, hogy felnevelje oda a nyájat, hogy ők kimenjenek és elvégezzék a munkát.

 

Jött ma valaki hozzám, hogy áldjam meg a kórház kártyáját, hogy áldjam meg az ő szolgálatát, mert be fog menni a kórházba imádkozni a betegekért és leszállt rá a Szent Szellem, a kenet leszállt rá, az elhíváshoz kenet jár, és Istennek izgatott a szíve.

 

/13/

Neked fel kell növekedned, és olyanná kell válnod, mint Jézus, úgy kell szeretetben járnod, szabadon kell élned a betegségtől, a szegénységtől és kezed tenni a betegekre, hogy meggyógyuljanak a Jézus nevében.

A hitnek és a megismerésnek egységére kell eljutnunk, érett férfiúságra, hogy többé ne legyünk olyan gyermekek, akik mindenféle tanítás szelében járnak és sodródnak, mert az embereket sokszor az éri, hogy az ördögnek a küldöttei jönnek és sodorják őket valami téves irányba.

A törvény megszűnt, a körülmetélkedésnek vége, - ezzel foglalkozott Pál. Ettől nem fogunk megigazulni, ezt mondta Pál is.

 

/15-16/

Ez a szellemi felnövekedésünk az Úrban.

 

Így terjeszkedünk Romániában, Szlovákiában, így megyünk Olaszországba, Dániába is megyünk gyülekezetet indítani. Így megyünk Izraelbe is, és elvégezzük a részünket.

 

Ahogy a prófécia szólt felettünk, - mindenhová el fogunk jutni, ha még van hét évünk. - Uram akkor gyere, amikor itt az idő.

Megnézzük a Kolosse levélben, hogy mondja az Úr.

Pál tisztában volt azzal, hogy neki prédikálni kell azok felé, akikkel az Úr őt megbízta, hogy növekedhessenek az Úrban.

 

Kolosse 1/4-6

Az Ige termi általatok a gyümölcsöt. Nem ti termitek, az Ige termi általatok az életeteken keresztül.

Ezért ezután nem kell verejtékezni, izzadni.

/27-29/

Nagy félelembe viszem mindezt véghez – Isten félelemben, mondja egy másik fordításban.

 

Leginkább az érdekelte Pált, hogy van-e növekedés?

És erre kapjuk az ítéletünket mi prédikátorok, hogy a gyülekezeteinkben az emberek milyen felnövekedettségi állapotban vannak.

 

Tanítanunk és táplálnunk kell őket, hogy az Ige növekedést hozzon számukra bármilyen szinten is vannak, növekedés jöjjön az életükben.

 

A kórházba járó szolgálóink igen sok gyümölcsöt teremnek, a börtönbe járó szolgálóink úgy szintén.

És ez más csecsemő keresztényeknek is hatalmas bizonyságtétel.

Minden értelemben csecsemők maradnak, mert visszautasítják a tanítást.

Mondja az Írás, hogy elvész az én népem, mert tudomány, ismeret nélkül való, visszautasítja és elveti a tudást.

Óriási dolog egy ortodox rabbit rávezetni arra, hogy fogadja el a világosságot.

 

Amikor az emberek visszautasítják a világosságot, a tolvaj, ha talál valahol egy rést, ahol behatolhat a házadba, akkor azon a résen újra és újra be fog törni a házadba.

Ezek a te gondolataid és érzelmeid, amiken keresztül bejut a házadba.

Beszélgettem velük, és amikor Kenneth Copeland tanításairól szóltam, féltek tőle. Vége volt a kapcsolatnak. - Én megtettem.

Az Ige azt írja, hogy miként járnak ketten együtt, ha meg nem egyeznek.

Az Úrnak szüksége van egy elő csapatra.

 

Jakab 3/3-5

Ma a hajó kormánynál jobb példa az autó kormánykereke. Tegyük fel, hogy az autópályán haladsz lefelé, és segítségért kiabálsz, hogy észak felé akarsz menni.

Érdemes-e úgy siránkozni, hogy – jaj fel akarok jutni északra, és közben lefelé mész délnek. - Imádkozz értem, nem akarok délnek menni. Lehet egész éjszaka imádkoznom, hátha jön valami válasz.

Megmondom nekem az igazat: amíg el nem forgatod a kormánykereket, addig csak délnek fogsz menni.

 

Meg kell ragadnod azt a kormánykereket, és addig kell tekerni, amíg be nem áll abba az irányba, amerre menni akarsz.

 

Ott voltam most Izraelben és az ő vélekedésük az, hogy – nincs szükségem kormánykerékre, nem akarok képmutató lenni én dél felé megyek. - Nekem bizony itt van ez a fejfájásom. És van is.

A lovat is a szájában lévő zablával tudjuk irányítani, vagy a hajót is a kormányrúddal, az autót is a kormánnyal tudjuk más irányba vinni.

 

Akkor a nagy kérdés így hangzik – az életünk menetét hogy lehet más irányba hajtani? Le van írva! A szánkkal. Keresztények mégsem hiszik ezt, pedig a Biblia az igazat írja.

 

Még mélyebbre fogunk hatolni a tanításokban a gondolatainkat tekintve, mert tudjuk a megvallások igazságát. Az ember teheti egész nap a megvallásait és közben pont ellentétes irányba gondolkodik egész nap. Az sem működik.

A gondolatainkat is meg kell változtatnunk. Néhány gondolatot ki kell éheztetni. Böjtöltetni kell a gondolatainkat 30 napig. Nekem egy mérföldes listám van, hogy miket kell böjtöltetnem.

 

Róma 4/17 támogat meg bennünket abban, amit mondunk.

Meg fogja változtatni az életünket, ha befogadjuk, amit hallunk, mert a meditáció a gondolataink, hogy miről gondolkodunk.

 

Istenről olvasunk itt a

Róma 4/17

Vegyünk egy óriási teherhajót, ami csordulásig van pakolva, elforgatjuk a kormány lapátját, első pillanatban semmi nem történik, úgy gondoljuk, hogy semmi nem történt, esetleg az időmet pocsékolom.

Nem! Kitartóan mondani és mondani kell!

És a kezedet rajta tartani a kormánykeréken kitartóan, mindaddig, amíg nem látod, mert az lesz a vége, ha kitartó vagy, hogy a hajó el fog fordulni. Ezt kell végeznünk a szánkkal.

 

- Tönkrementem anyagilag! Egyre rosszabb lesz a helyzet. - Ezeket mondogatni, nem hoz semmi jót.

-         Azt sem tudom, mihez kezdjek, már mindent kipróbáltam és csak egyre rosszabb lesz a helyzet.

Jobb lesz, ha megragadod a nyelvedet és elkezded kijelenteni, hogy én ebből a helyzetből kijövök.

 

Vannak néhányan közülünk, akik már 40 éve rossz irányba hajtják a kereket. Meg kell ezért ragadni a nyelvünket és a helyes irányba kell szólni.

Lehet, hogy most még lent vagyok, de kijövök belőle, megváltozik a helyzet.  Adtam, ezért nekem is adatik, emberek adnak nekem, jól megnyomottat, megrázottat, színig teltet az én ölembe. Ezért minden számlát úgy nevezek, hogy – ki van fizetve, rendezve van. Minden adóságot úgy hívok, hogy rendezve van. Mindig lesz nekem elegendő, sőt marad is. Dől a pénz hozzám, mert Isten az igazakat nem hagyja el.

Ha ezeket a szavakat beállítod a helyes irányba, meg fogod látni, hogy Isten igaz.

 

Volt egy tanító, aki pünkösdiként kezdte, egy mezőgazdász volt. Nagy adóságban volt, és nagyon beteg volt, pedig tizedfizető volt, és rendszeresen gyakorolta a hitvallását. Amikor elvetette a magot, nem kapott rá esőt és így beszélt, - amikor aratni akarok, akkor zuhog az eső.

De végre megértette, hogy mit csinál, hogy hogyan kell mindezt megfordítani a mezőgazdaságban.

 

Mi nem vagyunk a sötétségben, mi a világosság fiai vagyunk.

 

Sokan vannak, akik megpróbálták és azután kijelentették, hogy – ez nem működik. De bizony működik, csak ők a negatív irányba működtették.

 

Ugyanolyan hatékonyan működik a negatív irányba, mint ahogy a jó irányba. Ha hiszel benne, és ki is mondod, hogy ez nem működik, akkor nem is fog működni.

 

A probléma ott van, hogy nem a pozitív irányba működik neked, hanem ellentétesen a negatív irányba működik.

 

Segítségünkre van hallani ezt. Ezért a következő alkalommal

Példabeszédek 18/2 igeverssel fogjuk folytatni ezt a tanítássorozatot.

Másik fordítás szerint: kikiabálja a bolondságát.

Mi nem ilyen mentalitás vagyunk. Itt tíz évbe került, mire hallottam az első magyart kiabálni az utcán. Mondtam: - hála az Istennek, most már itt is változnak a dolgok.

 

Itt van a gyógyító kenet a gerincoszlop és környékére. Én most imádkozom érted, és az Úr meggyógyít.

De ha kimész az ajtón, és azt mondod, hogy – egy kicsit még azért érzem, vagy teljesen meggyógyulsz és két hét múlva, odakapsz a derekadhoz, és azt mondod, - ó! Azt hittem meggyógyultam.  Akkor elfecséreltük az imádságot, a száddal elrontottad.

 

Láttam olyan csodát, hogy az embernek, aki gyógyításra jött, három csigolyája volt összeroncsolva. Orvosi csoda lett, mert teljesen új csigolyákat kapott Istentől. Röntgenfelvételek igazolták és bizonyságot tett róla.

 

Itt van a gyógyító kenet, és imádkozni fogok, az evangélisták meg fognak tornáztatni, és meg fogsz gyógyulni.

 

Egy esküvőn nagyon nehéz imádkozni, bár én megtettem volna. De itt nagyon könnyű, mert van egy összevont kenet, és jelen van a hit is.

Amikor innen elmész, akkor magadra maradsz a hitedben, ezért fontos, hogy maradj a hitben.

Nagyon jó, ha visszajössz vasárnap, ill. hétközben meglátogatod a helyi gyülekezetedet, és hitben is maradsz, hogy a gyógyulásod beteljesedett.

 

És te is kezdjél imádkozni emberekért.

 

A jövő héttől a tanítássorozatainkban a gondolatainktól kezdve egészen a hűségességünkig érintve lesznek a dolgok.

 

Az emberek már akkor segítenek magukon, ha hűségesen eljárnak a gyülekezetbe.

Istennek vannak ortodox zsidó hűséges hívei is. Nincsenek újjászületve, de naponta háromszor hűséggel elvégzik az imádságaikat, a megvallásaikat, hűségesek, és Isten ezért gondot visel róluk.

 

Tehát meg van az a hely Istennek a szívében, ahol az ember, ha hűséges, akkor jönnek az áldások.

 

A gondolataink egy nagyon fontos rész abban, hogy a megvallásaink miként haladjanak és egy nap alatt nem fog megváltozni minden.

Ahhoz, hogy folyamatosan jó irányba vegye fel a hajó az utat, ahhoz kitartóan más irányba kell gondolkodni is. A rossz gondolatokat pedig ki kell éheztetni, amíg éhen halnak. Javaslom, hogy helyette gondolkodjál Isten Igéjén, vagy valami mulatságos dolgon. Volt, aki úgy gyógyult ki a súlyos rákbetegségből, hogy egész nap mulatságos filmeket nézett, és azon nevetgélt. Az Úrnak az öröme az én erősségem.

 

Tudod azt, amikor tévesen gondolkodsz, ezért változtasd meg a gondolataidat.

Amikor jön a depresszió, az nem úgy jön, hogy most már itt is van, az azért jön, mert állandóan depressziós gondolatokon gondolkodsz. Változtasd meg a gondolataidat, böjtöltesd ki a gondolataidat. Gondolkodj máson,

- az Igén.

 

És ne azon gondolkodj, hogy – nem szereztem meg a gyógyulásomat. Jelentsd ki, hogy az Ő sebeiben meggyógyultam.

Álljunk fel valamennyien, mert valamit ki fogunk mondani.

Mondjuk:

Kijelentem az életem felett, hogy a helyes gondolatokat fogom gondolni, a hiány gondolatait levágom, és levágom az aggodalmat, a félelmet, a betegséget, a problémákat és csak Jézuson fogok gondolkodni. Jézusban meg van a győzelmem. Jézus az én Üdvözítőm, Jézus az én Uram, Jézus az én Gyógyítóm és minden fájdalomnak ellenállok, minden betegségnek ellenállok, minden hiánynak ellenállok és minden ezzel kapcsolatos gondolatnak ellenállom az egész hét során, egész hónapban, és egész évben, Jézus nevében megváltoztatom a dolgokat az életemben.

 

Ettől a pillanattól kijelentem, hogy minden kötés megtörik az éltem felett, a családom felett, az üdvösség jön a családom minden tagjához, gyarapodás jön hozzánk, az Úr áldásában fogunk járni minden napon az Úr Jézus nevében!

A szolgáló szellemek jönnek a segítségünkre, és gyarapodást hoznak nekünk, védelmet hoznak nekünk, életünk minden területén vezetésben fogunk járni Jézus nevében.

 

 

Ebben járni is kell, és gondolkodni is kell. Tehát nem csak, hogy hinni kell benne, hanem eszerint kell gondolkodni is.

Nem úgy van, hogy az ember megszerzi magának, és utána visszamegy a rossz gondolkodásába, az aggodalmaskodásába. Az aggodalmaskodás és a depressziós körforgásodból ki kell kerülnöd.

 

Az Úr mindig tett körém olyanokat, akik öngyilkosságon gondolkodtak, én soha nem gondolkodtam így!

Ne gondolkodj így, mert ez egy démon, ami ezt hozza.

Vágd le magadról ezeket a gondolatokat. Ha pedig elvetettél ilyen szavakat, hogy - amikor ebbe kezdek, akkor mindig ez meg az történik velem, vigyázz ezután ezeket ne mondogasd.

 

Meg fogunk változtatni dolgokat. Óriási hőstetteket fogunk elvégezni az Úrnak! Hatalmas cselekedeteket, mert már ebben a hullámban vagyunk.

Most fogunk imádkozni értetek.

Dicsőség az Úrnak!                                          Ámen!



BÉKEVÁR FŐOLDAL